Anna äänesi kuulua. Perusta blogi!

Suomeen palaaville ISIS-taistelijoille erityisetuja: asuntoja, hyysäystä…

Siis tämä ei voi olla totta. Tai se ei SAA olla. Tarkoitan Iltasanomien uutisointia  Suomeen palaavista ISIS-taistelijoista, joille on sisäministeriössä suunniteltu ohituskaistaa sosiaalipalveluissa, mm. asuntojonoissa.

Lähden siitä, että juttu on ankka. Sen on oltava. Muuten tuossa ei ylittyisi ainoastaan hölmöyden kaikki rajat, vaan tekisimme myös matelemisen maailmanennätyksen.

Mutta…
Helkkari vieköön, jos se sittenkin on totta!?  Siis, että joku porukka jossakin virastojen kätköissä vakavissaan suunnittelee Suomeen palaaville ISIS-taistelijoille erityisoikeuksia, jotka eivät koske meitä muita. Ikään kuin palkintona näiden osallisuudesta julmimpiin hirmutöihin, mihin ihmiskunta on koskaan kyennyt.

Iltasanomien mukaan totta on. En normaalisti pöyristy mistään, nyt olen peräti pöllämystynyt. Onko tämä maa toisiaankin jo NIIN sekaisin? Ovatko ne siellä sisäministeriössä impanneet jotain? Kumilimaa tai..?

Vai onko Suomeen syntynyt ihan uusi ihmislaji, jonka aivot ovat niin suvaitsevaisuusjäkissä, ettei edes kymmenien tuhansien viattomien katkaistut kaulat, tuhannet joukkoraiskatut naiset, orjiksi myydyt tytöt, katoilta heitetyt homot ja kuoliaaksi kivitetyt mummot saa heitä havahtumaan unelmistaan?

Jo pelkkä vihjailu noiden raiskaajien, kiduttajien ja murhamiesten joukossa omasta halustaan palvelleiden erityiskohtelusta Suomessa ylittää maalaisjärjen. Hirviöiden fanilaumaa halutaan hyysätä antamalla heille etuoikeuksia tosioikeuden sijaan.

Jos tuollainen oikeasti toteutetaan, niin kerron jo nyt, että muutan vaikka kuuhun, ennen kuin jään todistamaan ihmiskunnan historian suurinta ääliömäisyyttä.

Iltasanomien jutussa sanotaan:

– Taistelualueelta palaavan yhteiskuntaan integroitumisen kannalta on keskeistä saada hänen elämäänsä liittyvät perusasiat, kuten asunto ja toimeentulo, kuntoon, ministeriön ehdotuksessa kerrotaan.

Haistakaa jo…

Siis, etteivät raukat radikalisoituisi. Sehän tuossa on kuulemma tarkoitus. Kysyn vielä kerran: Onko siellä sisäministeriössä impattu jotakin? Aine on niin vahvaa, että aivonne ovat sulaneet.

Minulla on terveempi ehdotus:

Taistelualueelta palanneet täytyy ottaa kiinni. Joka ikinen. Siinä on integraatiota alkajaisiksi aivan kyllin. Ja sitten katsotaan kuulustelujen jälkeen mitä heille tehdään. Palautetaanko takaisin kalifaatin jäännöksiin, vai pistetäänkö voimaan vuosituomiot skaalan ankarimmalta laidalta.

He eivät radikalisoidu, he ovat jo radikalisoituneet!

ISIS joukkoihin ei ole lähtenyt viattomia lampaita, jotka nyt takaisin tultuaan voisivat muuttua susiksi. He ovat jo.

Jokainen heistä on jo lähtiessään tiennyt minkälaisesta murhaajaporukasta on kyse. Silti sinne oli hirveä hinku. Käyttivät kaikkia mahdollisia keinoja päästäkseen mukaan tekemään uusinta versiota maanpäälisestä helvetistä. Ja vielä Jumalan nimeen.

Viimeistään perillä ovat huomanneet, että kyseessä on joukko elukoita, joille ihmishenki ja -arvo ovat mitättömimmät asiat maailmassa. Sinne vierastaistelijoiksi lähteneet silti jäivät. Katkomaan kurkkuja muiden mukana, tai ainakin fanittamaan sitä vierestä.

Nytkö, kun naurettava kalifaatti onkin menossa totaalisesti mönkään, ja nämä pellet luikkivat häntä koipien välissä takaisin Suomeen, heistä tuleekin kärsineitä kunniakansalaisia, joille pitää antaa etuja ja hoivaa?

Ja kaikki vain siksi, etteivät radikalisoituisi!

Jos tämä uskomaton vouhotus yhä jatkuu, niin minä kyllä tiedän mikä taho lopulta radikalisoituu: tavallinen Suomen kansalainen.

Jussi Juhani

Vaadin, että se pelle, joka keksi ajatuksen maahan palaavien ISIS-taistelijoiden erikoishyysäyksestä erotetaan välittömästi työhönsä kykenemättömänä. Tarkennus: Mihinkään työhön kykenemättömänä.

Kommentit

 • Villes

  Tässä on kyse veteraanivajeesta, joka on hälyyttävä. Meillä ei ole varaa veteraanivajeeseen. Omat veteraanimme ovat kohta muisto vain ja siksi näitä on tuotava muualta. Me olemme vielä omavaraisia, mutta emme kauan. Tuotava on, jotta voimme pitää veteraanitasomme edes tyydyttävänä.

 • uudet tyynyt

  Suomi roikkuu edelleen Ruotsin mallia seuraten. Siellä otetaan ISIS-tappajat hyvää uskoen takaisin ”KOTIIN”. Heille annetaan uusi henkilöllisyys ja uusi asunto jostakin seudulta, missä kukaan ei tiedä, että tämä uusi naapuri on paluumuuttaja ISIS-taistelija. Tuollaisten hermo voi ratketa ja tulla unissa esiin, ja siinä voi tapahtua mitä vain. Sellainen oli tullut eräästä suomalaisesta miehestä, joka oli palannut Vietnamin sodasta. Maatamme puolustaneille ei annettu rauhan tultua mitään apua. Nyt matu käynyt tappamassa ja täällä liesi lämmin ja hellät kädet sellaisen paholaisen vastaanottajina, vieläpä meidän verovaroin! Kaksikymmentä täältä lähtenyttä arvellaan kuolleen taisteluissa siellä Isis-joukoissa. Toivottavasti ne jätetty sinne, koska sotaa pakoon tänne tulleina, halusivat kuitenkin itse tappajiksi täältä pois. Meiltä puuttuu ISÄNTÄ Suomesta, joka sanoisi, että LÄLLYTYS LOPPU NYT! Palvelu ja tarjoilu on LOPPU.

 • Otemporaomores

  Tämä maahan tulleiden ja maassa olleiden tunnistamattomien ja tunnistettujen rikollisten kaiken järjen ohittava ääretön helliminen ja hoivaaminen ei voi jatkuessaan johtaa muuhun kuin vuosisadan takaisten tapahtuminen kaltaisten murhenäytelmien toteutumiseen. Tässä maassa on vallassa tahoja jotka ajavat maata sekasorron partaalle, joko tietoisesti tai jonkun ääri-ismin sokaisemana. Toivottavasti asioiden ei tarvitse mennä niin huonolle tolalle kuin rakkaassa naapurissamme.

 • suku mukaan

  Kannattaa siis valehdella, että on ollut Isis-taistelija: saa paremman palvelun ja varmaan kaikki sukulaisetkin Suomeen näiden poloisten, kovia kokeneiden taistelutraumoja tasoittelemaan.

 • järki hoi

  Ne yrittää Halla-ahosta ihan väkisin pääministeriä.
  Ihan sama mitä hän on nuoruudessaan kirjoitellut,
  Ääni sinne silmää räpäyttämättä.

  Taitaa vaan olla kohta myöhäistä

 • Hoivavietti

  Tämä on punavihreän radikalisoituneen naisvirkakoneiston taidonnäyte. Mikään ei enää yllätä. Suomen henkinen ja oman kulttuurin alamäki kiihtyi Tarja Halosen presidenttikaudella. Saksassa häärii Merkel. Puolueissa RKPn Thors, Biaudet, vihreiden Hautala, Hassi, Vasemmiston Andersson, Kyllönen. Mikä on motiivi tai yhteinen nimittäjä?

 • Albert

  Koraani ilmoittaa, että islam on ainoa tie Allahin, jumalan luo. Mitään muuta polkua ei hyväksytä.
  Tästä ukonnollisesta lähtökohdasta syntyy ääri-islamistien tavaton jyrkkyys, joka ei kunnioita edes ihmiselämää. Islam on eräs konkreettinen esimerkki siitä, minkälaista pahaa uskonnollinen ajattelu voi tuoda mukanaan.
  Keskiaikana me poltimme noitia roviolla.

 • Zamppa

  Hyväksymällä terrorin olemme osasyyllisiä. Haluammeko todella hyväksyä sotarikolliset Vip-kansalaisina yhteiskuntaamme?

 • EjJymmärrä

  Jos ihminen tieten valitsee liittymisen Isisin joukkoon on hänen sisällään jo aikamoista pimeyttä. Ei se sieltä pois lähde soppakattilan äärellä eikä silkkilakanoilla.

 • Tessu

  Tällä menolla pitää kohta taas olla jokapojalla kivääri kotona valmina,kyllä kohta alkaa tapahtua suurempia yhteenottoja JA pitäisikin,voiko Suomalaiset olla näin sinisilmäisiä ja paapoa muiden maan ihmisiä?
  Omat unohdetaan ja työtömät,sairaat ja vanhukset saa olla omanonnensa nojassa joo o,KUKA vielä viitsii äänestää? kysyn vaan!

Jätä kommentti

*