Anna äänesi kuulua. Perusta blogi!

Pääsiäismenu – älä purematta niele, vaan rakenna oma tarjoilukokonaisuus

*Artikkeli sisältää tuotekuvauksia ja hintatietoja

Pääsiäinen on sopivasti talven ja kevään taitekohdassa. Se antaa myös vapaa-aikaa perheen ja ystävien kanssa hiljentymiseen, rentoutumiseen sekä makunautintoihin yhteisillä aterioilla. Pitkänä viikonloppuna voi hyvinkin toteuttaa erilaisia menuvaihtoehtoja, kukin mieltymystensä mukaan. Oheinen menu toteuttaa yksikertaisia makuja, ruoanlaiton helppoutta sekä ruoan ja viinin makuyhdistelmiä.

Viinilasillinen:
Riesling Grand Cru Muenchberg. Ranska, Alsace 2013. Alko 591987. Hinta 19,99. Hapot 8,1 g/l.
Vaaleankeltainen, sitruksinen tuoksu ja kuiva, kevyen petroolinen, mineraalinen sekä hienostunut, pitkä maku.

Tabalí Talinay Salala Pinot Noir. Chile, Limari 2013. Ravintolamyynnissä.
Punainen, tuoksu marjaisa sekä yrttinen ja maku keskitäyteläinen, pirteähappoinen, hennon vaniljainen ja pitkä.

Jacob’s Creek Double Barrel Shiraz. Australia. Alko nro 911257. Hinta 17,99.
Tumman karmiininpunainen, tuoksu tumman suklainen ja maku erittäin täyteläinen, mausteinen sekä tamminen.

Teksti ja kuvat: Heikki Remes
www.viinimies.com

Jätä kommentti

*