Ei ole Lidlin sukkia voittaneita

Pikkasen ysäristä ulkoasustaan huolimatta ovat nämä Lidlistä pari vuotta sitten hommatut sukat ihan ykköset juoksutouhuissa.

Kompressiovaatteista ollaan montaa mieltä. Toinen vannoo niiden nimeen, toinen taas ei usko kiristävien vaatekappaleiden auttavan tippaakaan sporttitouhuissa.

Minä olen jotain siltä väliltä. Minulle ei ole mikään must, että paita tai sukka puristaa. Toisaalta taas en koe siitä olevan mitään haittaakaan. Mieluummin tiukka kuin löysä sukka!

Kylmemmillä keleillä on ihan kiva, kun voi vetää shortsien ja pitkähihaisen juoksupaidan kaveriksi pitkät juoksusukat jalkaansa.

Muutaman eri merkkikokeilun jälkeen olen kokenut, että kompressiosukistani yhdet ovat ihan ylitse muiden. LIdlin halpissukat. Aivan huiput, jos jalkaterä kapea, eikä pohjekaan ole paksuudella pilattu. Eivät hierrä, eivät hiosta ja toimivat talvella myös hiihtomonon seurassa. Todella vahva suositus.

Ostin sukkani jo pari vuotta sitten. Hintaa oli muistaakseni viitisen euroa. Aika huiman paljon vähemmän kuin niin sanottujen kompressiosukkien isojen nimien lähes 30 euroa hipovat hinnat. Varsinkaan kun oma kokemukseni esimerkiksi Zero Pointeista ei yllä samalla tasolle litukan sukkien kanssa.

Harmi vaan, kun en tajunnut hamstrata niitä kerralla useampaa paria. Sen koommin en ole nähnyt niitä myytävänä Lidlissä.

Sukat tositoimissa viime vuoden Kuopion maratonilla.

Sukat tositoimissa viime vuoden Kuopion maratonilla.

Kommentit

 • Anne Sulander

  Itsellä on sama kokemus treenivaatteita ostaessa. Lähes vitsillä ostettu Lidlin toppi osoittautuikin kotona ylivoimaiseksi ja seuraavalla kerralla käydessä ei niitä ollutkaan enää. :( Hinta pari euroa. Olen nyt myöhemmin lukenut, että esimerkiksi juoksuvaatteet siellä menee heti, joten pitäisi varmaan alkaa lukemaan tarjouksia. Minä vaan olen niin laiska kyttäämään niitä ja vaikka salille pyöräillessä Lidl on matkalla, ei edes silloin tule kierrettyä sen pihan kautta.

  • Outi Poikonen

   Kiitos kommentistasi!

   Näköjään pitää ottaa tarkemmalle agendalle ko.kaupan tarjouslehden selaaminen.

   • Anne Sulander

    Tänään oli urheiluvaatteita Jyväskylän Seppälän Lidlissä ja tunnelma oli kuin Stokkan hulluilla päivillä! Naiset huusi ja repi toisiaan tukasta ja paketit vietiin käsistä!

    No ei ihan, mutta oikeasti, aamupäivällä menin ja laari oli puolillaan. Tällä kertaa pöksyt oli pettymys, mutta toppi tulee kyllä käyttöön taas. Sukat olivat lyhytvartisia, mutta tuli tuossa mieleen, voisiko sieltä Lidlistä toivoa jotain tuotteita uusintaan? Jonkun asiakaspalautteen kautta?

Kommentointi on suljettu.