Face to Naama

Moikka!
Ketä kiinnostaa, vai kiinnostaako ketään seniorien elämänmeno? Jos niin kiinnostaisi, niin tarjolla olisi tässä autottoman jotenkuten kunnossa olevan arkea ja juhlaa. Sitä arkea tahtoo olla suurimmaksi osaksi, mutta nykytekniikalla saa arjestakin sunnuntain, eikö?
Olen jo ikää kerryttänyt aikamoisen saldon, mittari raksuttaa 73 veetä. Siitäpä sivuankin tähän nykyajan kotkotukseen, älypuhelimiin. Olen pitänyt itseäni suhtkoht nuorekkaana, mutta voihan pillipiipari, otin itsestäni uudella leikkikalulla eli kännykällä selffien. Eihän se minusta kuvaa ottanut vaan jostain ihan ikälopusta mummosta!

Siitä mega järkytyksestä sai tämä blogi nimensäkkin
Kyllä se nuo vuodet vaan merkkinsä jättävät, mutta se merkinnee myös että kokemusta on karttunut. Monet vedet on Kallavedessä virranneet.. maisema muuttunut kaupungin kuvassa, samoin eläjän naamassa saati kropassa.

Kun nuorena tyttönä muutin -50 luvun lopulla Kuopioon, töitä oli tarjolla valita asti.Kun sitten kauan palvelleena pääsin vihdoin eläkkeelle, pääsin harrastuksieni pariin täysillä.
Taide veti puoleensa ja sitä harrastin 20 vuotta. Sitten alkoi valokuvaus saada jalansijaa entistä enemmän ja blogeja kirjoitin/kirjoitan jo 8:tta vuotta. Aihepiirit vaihtelee, mutta vakioksi ovat jääneet ruoka, runous ja luonto.
Kaikki kuvat ovat omiani muutamaa lukuunottamatta.

Kirjoittaminen vie jo paljon aikaani, sillä olen hiljaa mielessäni, mutta fyysisesti työskennellen alkanut kirjoittaa tarinaa jolle toivoisin joskus saavani vaikka kannet. Iso urakka, mutta kokkeillaa sano savolaene..

Tervetulloo lukijakseni, ens erralla lissee..

Kommentit

  • K2

    hyvä blogin aloitus. minusta tuo on rehellinen ja avoin; ilmeisesti itsensä tunteva. tuosta on hyvä jatkaa! :)

Kommentointi on suljettu.