Herättiin uuteen aamuun ?

Huh mikä ilta ja yö !

Ensin jännittää EU-  vaalin tuloksia ja sitten se varsinainen trilleri . Pojat pelasi jääkiekkoa, sitä oikeaa peliä, ei mitään pallottelua mailalta toiselle peliä. Minäkin kauhusta jäykkänä tapitin tv  ruutua ja seurasin pelin kulkua. Hykerrytti se kun kiekko livahti Kanadan maaliin ihan yllättäen, kutsumatta.Suomipoika ihan yllättää, luvatta.  Peli venyi…  minä väsähdin, en jaksanut jännittää.. hyvä se hopeakin mielestäni olisi. Olihan voitettu jo Ruotsi ja Venäjä, kyllä nämäkin jo riittää. Ihan yllätti nekin. 

Eikun juhlakahvit porisemaan, vaan ei se pojille riittänyt. Kultaa oli tultu hakemaan ja se myös otetaan.

Minä onneton vetelin hirsiä jo. Kunnes takaraivossa koputti jokin, herätys, oli katsottava tilanne kännykästä? Siellä oli kaverit ihan sekaisin, koko paletti.  Peli jatkuu… ei, hei … tuli maaaliiii!

Suomi on maailmanmestari 2019. Siis täh? Olinpa ihan HooMoilasena kunnes älysin että mitä tapahtui. Oma aivo kun oli vielä EU- vaalituloksessa, sekin voitollisena. Oma ehdokas kun meni läpi kirkkaasti.

Toivu siitä sitten.

Mörkö ja maailmanmestaruus, huhuhh.

Kyllä pitää olla vain ylpeä noista pojista, ei voi muuta sanoa. Sinnikkäitä, tavoite se mitä on tarjolla ja ponnistella sitä kohti.. Olla esikuvana nuoremmille, siitä on mallia monelle.

Niinpä kun tänäaamuna herättiin, niin herättiin uuteen aamuun joka tuo viestin että kaikki on mahdollista,  kun vain sitkeästi tahdotaan niin.

 

Aamuvirkku