Ilmiöitä…

Ulkona on outo valoilmiö? Mikä se on tuo kirkasvalo? Ai, tämmöinen maisema, puutkin näkyy , ihan joka neulanenkin? Naapurit kiikuttaa pussukat pullollaan roskia asianmukaiseen keräyspisteeseen..Ihmisiä selvästi enempi liikenteessä?  Kas kun ei tarvitse nyt pimeydessä vaeltaa.

Taivaskin  näyttää entisellään säilyneen sen harmaavaipan takana..sillä  sitä onkin riittänyt, sitä harmaata, yötäpäivää, pitkään jo.  Jospa se nyt kun pakastumista lupaili, aamusää nimittäin , …joko alkaisi niitä valaisevia lumihiutaleitakin tipahdella, valaista tätä harmaata marraskuuta.

Aamun uutisia kuunnellessa tarttui korvaan muukin kuin viikonlopun sää.

Nimittäin se että eläkkeelle jäämistä pitäisi nostaa, on suuri tarve työtätekevistä kansalaisista. Siis hä?  Pitäisikö koettaa jaksaa tehdä palkallista, verollista työtä vaikka on jo toinen jalka haudassa?

Nousen kapinaan !

Jos ihminen on tehnyt vuosikymmeniä töitä, hän taatusti ansaitsee loppuelämäkseen jo helpotusta. Työ ei lopu ikinä!

Jätetäänkö tarkoituksella se ikäpolvi väliin jonka pitäisi jo ottaa ja kantaa vastuu omalla työ / veropanoksellaan.Se eteenpäin meno kun on niin, työikä on tietyssä iässä, ei harmaahapsena.

Ja tehdä nuorena myös  ne  lapset.Uudet veronmaksajat.

Se olikin se toinen pointti joka puraisi minua.Kyllä lapsia saadaan kun haluja löytyisi. Taitaa se makkari olla vain nykyisin  nukkumista varten… mutta voi siellä tehdä lapsiakin. Näyttää vain sille että on se oma napa lähempänä, eli status pitää saada  ensin riittävän korkeaksi ennenkuin tulee lasten vuoro. Naisille ikä alkaa jo tulla vastaan kun neljääkymmentä lähestytään ja silloin on mörkönä se  että synnyttää lapsen, joka ei olekkaan terve.Nuorena ne lapsetkin on tehtävä.

Taloudellisesti lapsen kanssa pärjää kyllä.  Vanhakansa sanoi ennen,  että lapsi tuo leivän tullessaan. Tuohan se, joskus pienemmänkin leivän, mutta nälässä ei nykyään tarvitse perheenkään olla, siitä pitää huolen niin moni taho.

Aamuvirkku