Tarjonnan paljoutta ja hiekkaa vain !

Sääkartalla möllöttää keltainen kirkasvalolamppu  jo heti aamusta.  Lumikasat saa siitä hepulit ja ne alkavat vetäytyä vedeksi muuttuen viemäreihin.  Antaa mennä vaan! Kevät neiti onkin  kaksi viikkoa myöhässä treffeiltä.

Ihmismieli on riippuvainen auringonvalosta. Ainakin meikäläinen. Kun aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, meikä saa puhtia heti aamusta.  Tekemättömiä töitä on jonossa odottamassa. Vaikka siivousala on tiukoilla ( ihan niinkuin muut ei olisi ), kevät se vasta räjäyttää lian näkyviin ! Kun  olen jo iällä pilattu, niin siksi katson oikeudekseni antaa nuoremman ammattilaisen hoitaa ne hankalammat työt. ( Täytyy myöntää että opettelua se minulle on, …aina kun olen tehnyt minä itse )

Partsin lasit huutaa pesua, samoin ikkunat. Ne tässä järjestyksessä.Apua !

Siis, hyvä valo mutta paha valo. Kevään ensimmäinen koiranjätöskin on tarttunut kenkään ! Ai että se tökkii ! Tarviiko sanoa enempää ?

Hiukan myönteistä väliin…

Enpä tiennyt olevani muodissa mukana ?  Niin vaan väitti tämän aamun paperi avviisi.

Taikasana Postgrossing. On tullut vuodenpäivät työllistettyä postimiestä  ja kiltisti hän onkin kantanut minulle kortteja ympäri maailmaa.  Vaikka  kieli korteissa on Englanti, niin  sitä  hiukan lukeneena ymmärsin ja puhuinkin aiemmin vähän , niin lisää olen oppinut ja nyt hoituu jo korttien luku ja kirjoitus ihan OK. Postimerkit ne ovat kuin miniatyyritaideteoksia, ja  korteissa taidekortit ovat minulle niitä ykköskohteita. Jos mielenkiinto tähän  heräsi, niin tyydytystä tiedon nälkään saat katsomalla Postgrossing.fi;n sivuja.

Auringon häikäistessä valon tarjonta on maksimissa, aurinkolasit käyttöön ! Ja eikä pahitteeksi ole aurinkovoidekkaan. Purkki muitten purnukoitten päällimmäiseksi. Ettei tartte vanhana katua.

Koirankakat, grossaus, mitä tässä vielä? No HIEKAT !

Lumien siirto on turhaa, hiekkojen siirto in ! Mitä ne sano että Kuopiossa on hittaanpuoleista tuo hiekanpoisto? NII ONNII ! Mikä siinä maksaa kun muuallapäin Suomea ajetaan ekakierros hiekkoja pois jo aiemmin. No sehän on se savolaisten oma taito. Ensin mietitään, sitten aiotaan ja sitten vasta tehhään, eikö niin?

Astmaisena pakko asua kaapunnin liepeellä eekä navan lähellä. Mutta ei kyllä tee mieli jäädä torille pälläelemmää..

Onneksi halliin pääsee lyhyellä kävelymatkalla bussista nääs. Viikon kala: Hauki.

Aurinkoista viikonloppua sano.

Maire Kröger