Tyynysotaa sateella.

IMG_0743
Kun selkänsä hetkeksi kääntää ikkunalle niin annas olla? Vettä alkaa sataa kuin.. mistä? No Esterin saavi kaatui taas!
Onkohan Esteriä alkanut vaivata vanhuus eikä voimat riitä. Näitä vahinkoja on sattunut pitkin kesää..? Siis mitä kesää..
Ruoho on kyllä kasvanut, mutta onneksi ei ole satanut lunta. Rakeita taisi tulla?

Tämä säästä, tänä kesänä.

Olen kova lukemaan lifestylelehtiä, kaikkea oikeastaan, sisälsi se sitten kodista- muotiin. Höh. Ohi ne muotiajat minulta ovat oleet jo aikoja sitten, mutta niinpä se vaan näyttää sille, että kaikessa palataan ajassa taaksepäin. Puhutaan retroilusta, vanhojen tavaroitten ihanuudesta ja kauneudesta. Ja eikös vaan, se on totta. Ikä tuo syvyyttä kaikkeen, oli sitten kyseessä ihminen tai tavara. Kun olen seurannut tv:n n.s. kaunein koti lähetyksiä niin ikää sielläkin kunnioitetaan nähdylle historialle talossa.
Niihin minäkin juutun ja jumitun..

IMG_2027
Nyt on pinnalla aihe makuuhuoneesta. Petataanko sänky, vai jätetäänkö se petaamatta? Siinäpä pulma. Vai onko?
kuulun niihin jotka on pedannut sänkynsä tiukasti päiväksi ja jopa kärsin siitä jos jää petaamatta. Mutta eipä ole jäänyt. Aina se on saanut sen panssarin ylleen päiväksi.
Nyt olen alkanut ottaa oppia trendistä jossa pedataan vain puoliksi. On muodikasta jättää osa vapaaksi hengittää. Siihenkin olen kyllä keksinyt portin entiseen.. On nimittäin jäänyt kapeasta sängystä pussilakanoita joille ei meinaa löytyä käyttöä.
Nyt saatan taittaa pussilakanan puoliksi ja hujauttaa se tyynyosion päälle. Eikä ole yhtään hassumpi idea! Väritkin täsmää aikahyvin..

DSCF2750
Vielä tyynyistä. Nyt on kuulemma muodikasta tällaiset printtikuvatyynyt. Jahhah.. Minä ostin tämän jostain alekorista.
Se ei vielä silloin ollut muodissa.. mutta enhän minä sitä silloin arvannut että olen edelläkulkija.
Ei taida olla vaikea arvata minne haluaisin vielä matkustaa.. kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa..

Sateensaattelemaa elokuuta !