Vauhtia ja vaarallisia tilanteita …

Niitä riittää näille päiville  niin että heikkoa huimaa!  Oli  päivillä nimenä milloin  mikäkin, viimeksi eilen, liukas laskiainen.  laskiaisen vauhdikas meno huimaa vanhaa… Mutta minäpä  varmistin tasaisen tien kulkea, ( sillä ei houkuttele Kysin ensiapu ja sen palvelut. Flunssavirukset, A ja B, ne sai kuulemma ilmaiseksi, riippui huoneesta mihin joutui.)

Kotiin jääminen kannattaa aina  näillä keleillä,  se on estolääkitystä parhaimmillaan… vaikka sanovatkin että kotiin on moni kuollut.  Mutta useampi on kuollut tai loukkaantunut  auton alle liukastuttuaan…

 

Koneelliset lumenpoistot lisää liukkautta jalkakäytävillä, sen tuntee kengän pohjassa.  Taidan olla sopivasti varovainen, en ole kaatunut vuosikausiin ja kengissäkin menossa jo kolmannet  suutarin asentamat piikit.

Vauhtia on myös telkkarissa. Ihan päätä huimaa.  Etelä-Korean kylmät tuulet puhaltaa ja sanelee vauhdissa kiitäviä urheilijoita joko lajin päiväsiiroilla  tahi yllättävillä  tuulenpuuskilla kisan aikana. Ne vaikuttaa jopa mitalin toisella puolella, kilpailijan sijoituksella kisassa? Siinäpä riittää jännittämistä jos vähänkin tykkää katsoa lajia.

( mutta mieluumin katson kisoja kuin että mitä se Rumppi on taas möläytellyt…)

On minussa senverran urheiluhullua että hiihto, mäki ja jääkiekko on katsottava, joten muu meno jää taka-alalle, ei maha mittää ! Tuo kumparelasku oli verenpaineen nousuun osasyyllinen, siinä oli vauhtia ja kaatumisuhka toi vaarallisia tilanteita. Huhhuh.

Vielä viikko näitä kisoja jäljellä, monta jännityspäivää luvassa minun mielilajeissa. Helmikuu kuluu mukavissa merkeissä ja mikäpä tässä on lämpimässä kisoja katsella vai mitä?

Jännitetään miten hiihdoissa käy ?

Maire Kröger

¤