Tuore SSBloggaaja esittäytyy

Heipähei vain kaikille lukijoille ja tervetuloa lukemaan minunkin blogi-kirjoituksia! Kirjoittaminen on kiinnostanut minua jo oikeastaan ala-asteesta lähtien, ja blogi-maailmassa olen ollut nyt muutaman vuoden – välillä hiljaiselossa ja välillä vähän aktiivisemmin. Nyt tarjoutui tilaisuus ryhtyä Savon sanomille bloggaajaksi ja otinkin mahdollisuuden heti vastaan kaksin käsin – ja tässä sitä nyt ollaan.

Olen 22-vuotias kuopiolainen, alunperin lähtöisin Sonkajärveltä ja valmistuin juuri toukokuun lopussa tradenomiksi. Sitä ennen olen opiskellut merkonomiksi ja tällä hetkellä aikani kuluu lähinnä harrastusten parissa, sillä etsin aktiivisesti paikkaa työelämässä. Niihin harrastuksiin kuuluu vahvasti liikunta, ruoanlaitto & leipominen sekä valokuvaus. Liikuntaa tulee harrastettua hyvin monipuolisesti vuoden ajan mukaan; juoksu, kuntosali, salibandy, frisbeegolf, kuntonyrkkeily ja luistelu näin alkuun mainitakseni. Talvisin kuntosali vie suurimman osan ajasta ja kesäisin taas lenkkipolut kutsuvat useimmiten. Asetinkin itselleni hurjan tavoitteen osallistua puolimaratonille syyskuussa, joten nähtäväksi jää mihin asti kunto riittää! Taustatiedoiksi sen verran, että en ole tainnut koskaan juosta 10km putkeen.. Katsotaan kuoriutuuko tästä punttipirkosta oikea maratoonimestari! (Tavoitteena siis tosiaan vain päästä maaliin..)

Ruoanlaitto on myös lähellä sydäntäni ja tykkäänkin kokeilla paljon erilaisia reseptejä. Itselläni on tällä hetkellä gluteeniton ruokavalio hoitona suolistosairauteen, joka asettaa tietynlaisia rajoitteita ruoanlaitossa. Mielikuvitusta saa siis välillä käyttää ja hyvä niin! Leipomista harrastaisin varmaan useamminkin, mutta koska tarkkailen ruokavaliotani melko paljon niin ne leivonnaiset tuppaa aina jäädä syömättä. Hauska niitä on silti tehdä!

Tässä blogissa tullaan näkemään hyvin monipuolisia postauksia, aina harrastuksista mielipiteisiin kuin syvällisistä (tai tokko niin syvällisistä..) pohdinnoista resepteihin. Koska myös valokuvaus kiehtoo minua kovasti, niin kuviakin luultavasti tullaan näkemään runsain mitoin. Pyrin kirjoittamaan rempseällä ja elämäniloisella otteella – sellaisella kuin persoonaltakin olen. Huumoriakin tulen mahdollisesti viljelemään – ethän siis ota kaikkea sanomaani ihan kirjaimellisesti!

Tervetuloa mukaa blogini pariin – toivottavasti viihdyt ja viitsit kommentoida tekstejäni, kysellä mikäli mieleen jotain juolahtaa ja ehdottaa kirjoituksille aiheita!