Uusi SSbloggaaja ilmoittautuu

Heipähei!

Tänä aamuna sähköpostiin kilahti ilmoitus, joka toivotteli tervetulleeksi SSbloggaajien joukkoon. Tähän alkuun voisin vähän kertoa, millainen ihminen täällä ruudun takana kirjoittelee pohdintojaan, niin ei tarvitse täysin tuntemattoman hepun höpötyksiä lueskella jatkossa.

Nimeni on siis Anniina, vähän tuttavallisemmin Ansku. Olin vielä pari päivää sitten Kuopion Lyseon lukion abi ja nyt lakituksen jälkeen en oikein tiedä mikä olen, mutta ehkä se selviää tässä kesän aikana. Tavoitteeni on olla syksyllä journalistiikan opiskelija Jyväskylässä (pääsykokeet ylihuomenna… hui että kun jännittää).

Harrastuksiini kuuluu laiskottelu, syöminen, nukkuminen.. mitä näitä nyt on. Tykkään myös käydä säännöllisen epäsäännöllisesti salilla (talvikunto 2016 täältä tullaan) ja viettää aikaa ystävien kanssa. Kirjoittaminen on lähellä sydäntä, sen avulla rentoudun loputtoman kiireen keskellä. Siksi oikeastaan hain tähän blogiyhteisöönkin mukaan.

Mitäs muuta.. noh, luonteeltani olen vähän hömppä :D Kysäisin kavereilta, että miten minua kuvailisivat ja sain vastaukseksi muun muassa adjektiivit häslä, pirteä, suvaitseva, vahva ja piipertäjä – viimeinen viittaa ääneeni, jonka desibelit eivät aina riitä viemään suurta asia määrääni perille asti. Mutta niin, tämmöinen rennon rempseä savolaistyttönen olen.

Tässä blogissa tulee jatkossa olemaan aikamoista arjen sähellystä ja runsaasti mielipiteitäni maailman menosta, toivottavasti viihdytte!

Ps. Minulla on vielä vähän opettelemista tämän blogialustan käytössä, mutta eiköhän tämä tästä valkene, kun vähän painelee nappuloita ja katsoo tapahtuiko mitään.

11287302_817601811641422_833830344_n

#nassukuva #lakkipäässä

Kommentit

 • Riikka

  Moikka, Anzku!

  Ihan huippua, kun pääsit bloggariksi! Luen kyllä ihan innolla tulevia juttujasi/ ajatuksiasi! Peukut pystyssä opiskelupaikkasi vuoksi!

  T. Riikka :)

  • Ansku

   Heh, kiitos paljon kannustuksesta!:)

Kommentointi on suljettu.