Vetoomus rokotusten empijöille

Koronapiina jatkuu.

Rokotuskattavuus Suomessa on jo hyvällä tolalla, mutta variantit pitävät meitä jännityksessä. Koululaisten rokotukset jatkuvat suunnitellusti. Tällä saadaan pidettyä koulut normimeinigissä, mikä on ehdottomasti paras tilanne sekä nuorten että koko yhteiskunnan kannalta. Myös muilla elämänalueilla pitäisi saada poikkeusolot kiireesti päättymään.

Kahdesti rokotettujen määrä Suomessa on nyt (12.9.2021) sillä ”kinthaalla”, että laumaimmuniteetti on jo melko lähellä. Jos sitä ei saavuteta, testaukset ja jäljitykset sitovat ja kuormittavat edelleen terveydenhoidon resursseja kestämättomällä tavalla. Se on jo aiheuttanut vaarallisen notkahduksen alan imagoon ja houkuttelevuuteen esimerkiksi elämänuraa miettiville nuorille.

Vetoan voimakkaasta kaikkiin teihin, jotka vielä harkitsette, mennäkö piikille vai ei. Kun teette päätöksen mennä, ette ole enää lintsaajia ja kuormasta syöjiä. Olette valistuneita kansalaisia, jotka ovat ovat hoitaneet eettisen ja moraalisen velvollisuutensa ja auttavat niitäkin, jotka vielä jaakobinpainiaan käyvät.

Rokotuskattavuus on kuitenkin se kivijalka, jonka varaan yhteiskuntamme tuleva uusi normaali on pakko rakentaa.