Tervetuloa uudet ja vanhat lukijat

Olen kirjoittanut Fish me luck kalastusblogia vuoden päivät ja se on ollut antoisaa aikaa. Blogiin on ollut mukava purkaa ajatuksiaan ja kirjoittaa kalastusreissuja yksityiskohtaisesti muistiin. Tähän asti olen itse ollut yksi kovimpia oman blogini seuraajia, sillä huippusaaliita on aina mukava käydä fiilistelemässä jälkikäteen ;) Ei niihin nätteihin kalakuviin kyllästy :) Välillä on toki huonojakin reissuja, mutta niistäkin oppii.

Blogini sisältö keskittyy lähinnä omiin kalastusreissuihin, mutta kirjoittelen välillä myös muistakin kalastusaiheista, esimerkiksi kalastustarvikkeista. Jättäkää rohkeasti kommentteja. Otan ilomielin vastaan neuvoja ja vinkkejä, varsinkin ns. MP-reissujen (=munat pataan) jälkeen.

Toivottavasti saan uusia lukijoita Savon Sanomien SSBlogin kautta ja tavoitteena on saada kalastusinnostus heräämään muillekin. Koskaan ei ole liian myöhäistä lähteä kalaan. Loppuun vähän niitä ”fiilistelykuvia” kuluneelta talvelta:

IMG_3523 kopio

IMG_5877 kopio

IMG_5410 kopio

IMG_4887 kopio 2

20150406_083406 kopio

Kommentit

  • mixu

    Moi
    Kyllä tuo sinun blogin pito on positiivisessa hengessä huomattu ja jutut luettu. Pyöritän SeikkailuKuopiota ja siihen kuuluu myäs Rauhalahdessa tuo Kivilampi. olen kokeillut viedä tuota jigi hommaa täällä etiäpäin ja kokeillut kasailla siitä pikku hiljaa myös kaupallista tuotetta , tarkoituksena että siitä saisi sulan veden aikaan yhden lisän meidän palvelu konseptiin mutta myös samalla lisätä ihmisten tietoisuutta kestävästä kalastuksesta ja saada harrastuksen pariin uusia ihmisiä joiden kalastus filosofia olisi ettei aina kaikkia kaloja tarvitse kolkata .tällekkin kesälle on tarkoitus toteuttaa Peter Lahden kanssa pari projektia täällä meidän alueilla. jos kiinnostaa jonkin sortin yya projektit niin laittele viestiä tulemaan.hieno asia kun olet ruvennut kirjoittelemaan ja tuomaan sitäkin vinkkeliä ettei kalastus ole vain Äijä puuhaa vaan käy ihan kaikille

    • Jaana Jekkonen

      Kiitos kommentista, laitan viestiä sinulle kunhan ehdin :)

Kommentointi on suljettu.