Television 10 huonointa

Vain ihmistä muistuttavat robotit kykenevät säilyttämään ilmeensä yhtä hengettöminä vuodesta toiseen. Kuvat: Yle ja MTV Oy.

Nyt jaetaan tunnustuspalkinnot tylsyydestä, väkinäisyydestä ja itseihailusta.

TELEVISIOAKATEMIA paljastaa vuoden parhaat ohjelmat ja esiintyjät vasta toukokuussa. Hyvät katsojat, on aika nimetä kymmenen huonointa!

10. Maria Veitola on yhtä karismaattinen kuin perunasäkki, mutta sopii minäkeskeisen ajan minäkeskeiseen televisioon.

9. Arto Nyberg on vetänyt samalla kaavalla yli 500 show’ta – ja sen huomaa. Nyberg on tylsän synonyymi. Montako kirjan julkaisijaa istuu nojatuolissa ensi sunnuntaina?

8. Sami Sykkö tongitaan aina jostain kangaspakkojen alta selostamaan, miten oopperaan tai Linnan juhliin pitää pukeutua. Elitistisen pikku tärkeilijän väkinäinen hilpeys nostaa karvat pystyyn.

7. Krista Siegfrids on voittamaton, kun äänestetään heikointa viisujuontajaa. Toki lapsenomainen lässytys sopii vähä-älyisille. Zero points.

6. Sakari Sirkkanen on ihan pihalla A-studion juontohommeleista. Mies levittelee avuttomana käsiään, ja politiikan kehäketut vievät kuin pässiä narussa.

5. Mikko Kekäläinen luulottelee olevansa Puoli seiskan tähti ja koko kansan vitsaileva unelmavävy, mutta tyhjät tynnyrit kolisevat eniten. Ihana ja pätevä Ella Kanninen selviytyisi erinomaisesti omin päin.

4. Christoffer Strandberg on täysi pelle.

3. Paavo Häikiö ja Iida Rauhalammi kuuluvat tv-historian epäonnistuneimpiin juontajakaksikoihin. Itseään estottomasti ihaileva besserwisser ja ahdistunut kulttuurihiirulainen pitävät arvatenkin hyvin outona, että heidän pointtinsa eivät todellisuudessa kiinnosta ketään. #some #maailmantuska #kulttuuricocktail

2. Marja Hintikka on varmaan androidi. Vain ihmistä muistuttava robotti kykenee säilyttämään ilmeensä ja eleensä yhtä hengettöminä vuodesta toiseen.

1. Mikko Leppilampi on kiistatta Suomen kulunein televisiokasvo. Molotus alkaa tympiä ensi sekunnilla. Kanava vaihtuu takuuvarmasti, kun omahyväinen kukkoilija väläyttää sänkykamarihymyksi tarkoitetun irvistyksensä. Ei jatkoon! ■ geron.fi

Kommentit

 • Seija sanaleikkimökistään

  Mikä juttu! Nautin hykerrellen ja maksani nauraa täyttä kurk… eikun tiehyttä! Olen niin samaa mieltä, että en ole koskaan ollut kenenkään, edes itseni kanssa.
  Kukkuripäisen täyttä asiaa joka ikinen sana ja sanan väli. Nuorruin 20 vuotta pelkästä ilosta.
  Kiitos!
  Itse olen pohtinut Television ihmemaailmaa 2017 blogeissani Tautuoitu kokki murhaa nojatuolibataatin ja Kehu-TV. Nämä löytyvät arkistosta.

  • Ari Liimatainen

   Kiitos kommentista. Hyväntuulista viikonloppua!

 • Sisko

  Aika osuvaa. Tajusin miksi Kulttuuricocktail ärsyttää. Ja miten
  Nyberg itse jaksaa omaa tylsyyttään. Eikö mitään muuta voi elämässä enää keksiä?

 • Sakke simari

  Hyvä juttu,täysin samaa mieltä. Mutta lisäisin tuohon listaan vielä Sumarin sisarukset.
  Ovat nykyään monessa ohjelmasa, ja olleet jo vuosikymmeniä.

 • seija sanaleikkimökistään

  Jutussa mainituille henkilöille riittää töitä korona-aikanakin, koska heillä on firmoja ja hyvä sisko-veli systeemejä.
  Lukemattomat ammattitaiteilijat ovat työttömänä, heille ei riitä ruututilaa.

 • Vilosohvi

  Suosituimmuus on raaka herkku, vai miten se vanha sanonta menikään. Ehkä enemmistö tykkää vanhoista ja tutuista kasvoista ja heidän tavastaan esittää asiansa. Yllätyksettömyydessä voi piillä suomalaisen onnellisuuden vankka perusta. Muutenhan sitä ei tietäisi, millä tolalla maailma olisi, puhumattakaan siitä, että joutuisi itse arvioinnin kohteeksi.

 • Kipee ja kankee

  Kuinka osasitkin ilmituoda minun ajatukseni ko tv-persoonista ! Extrana lisäisin vielä tämän ’totuus sattuu- mutta AINA se kannattaa’ -toimittaja Sannikan. Hän yrittää niin epätoivon vimmalla olla vakavasti otettava journalisti että menee naiviuden puolelle.
  Muuten listasi oli kyllä täydellinen. Kaukosäädin löytyy äkkiä kun joku näistä ilmestyy ruutuun.

Kommentointi on suljettu.