Laskiaispullat kuuluvat talven ehdottomasti parhaisiin herkkuihin. Runebergin torttuja ei tule joka vuosi leivottua, mutta laskiaispullia leivon varmasti. Suosikkitäytteeni on itsetehty mantelimassa ja kermavaahto. Lisäksi joka vuosi haluan kokeilla laskiaispullia myös jollain uudella twistillä. Tässä postauksessa hieman alkumakua laskiaiseen. Uusin idea pulpahti päähäni vasta tänään, joten se on vielä kokeilematta. Sen julkaisen piakkoin seuraavassa postauksessa.
Viime laskiaisena teemana oli ”enemmän on enemmän” eli täytteenä oli sekä mantelimassaa että hilloa, mutta ei mitä tahansa hilloa, vaan omena-calvadoshilloa. Laskiaispullat mantelimassalla ja omenahillolla ohje löytyy täältä.
Raikkaan täytteen ystäville voin suositella lemon curd ja minttu-kermatäytteisiä pullia. Niiden ohje löytyy puolestaan täältä.