Maapähkinävoi-kaurapallot

Maapähkinä-kaurapallot sopivat uudenvuoden cocktailpaloiksi tai tuliaiseksi. Kastehelmi-sarjan astiat ovat ihanan ajattomia.

Kaupallinen yhteistyö: Carlson

Maapähkinävoifanit pitävät näistä maapähkinävoi-kaurapalloista takuuvarmasti. Ne ovat sekä koukuttavan hyviä että helppotekoisia.

Palloihin käytin maapähkinävoin ja kaurahiutaleiden lisäksi tuoreita taateleita, joista kerroinkin jo aikaisemmin taatelityffeleiden yhteydessä. Maapähkinävoi-kaurapallot on tosi helppo tehdä soseuttamalla ainekset keskenään. Näitä pallot ovat sekä herkullisia että melko terveellisiäkin.

Maapähkinä-kaurapallot sopivat uudenvuoden cocktailpaloiksi Kastehelmi-sarjan astiat ovat ihanan ajattomia.

Kuvassa maapähkinävoi-kaurapallot ja kookospusut. Kookospusujen ohje löytyy edellisestä postauksestani.

Maapähkinä-kaurapallot
(n. 14 kpl)

6 (100 g) tuoretta taatelia
1 dl kaurahiutaleita (gluteenittomia)
1/2 dl maapähkinävoita (crunchy)
1/2 rkl chiansiemeniä
n. 1 rkl vettä

  • Poista taateleista kivet ja siirrä taatelit tehosekoittimen kulhoon. Lisää muut ainekset.
  • Soseuta tasaiseksi. Lisää tarvittaessa vettä, jos seos jää kuivaksi.
  • Pyöritä massasta pieniä palloja joko lautaselle tai pieniin paperisiin karamellivuokiin. Säilytä jääkaapissa tai pakastimessa.

Vinkki!

  • Pallot sopivat tarjottavaksi suoraa pakastimesta, koska ne eivät jäädy kovin koviksi.

Jätä kommentti

*