Hymy valaisee pahimmankin räntäsade päivän, mitä tekeekään ruuan tuoksu

*Kirjoitus sisältää tuotteiden/palveluiden esittelyä.

Aina vain sataa ja sataa. Harmaus hiipii tekemään pesää mieleen, myönnän, vaikka on myös kaunista, jos niin katsoo.

sade

sade 2

Mutta vihmovassa räntäsateessa ei mieltä kohottavia kuvia löydy, kunnes satamassa, Raninin rakennustyömaan vieressä avautuu yllättäen sateen suojaksi rakennettu terassi ja hymyilevät kasvot ruokatiskiltä, jono rakennusmiehiä oransseissa haalareissaan kypärä päässä.

Liikkuva ravintola-auto ristorante on pysähtynyt aikataulun mukaan kadulle.

ravintolassa

Mielenkiintoinen liikeidea. Yrittäjät Mika ja Tiina olivat asuneet vuosia Italiassa ja Suomeen muutettuaan heille syntyi idea liikkuvasta ravintolasta. Idea muhi muutaman vuoden, kunnes kypsyi valmiiksi. Syntyi liikkuva ravintola, joka tuottaa laadukasta katuruokaa kaikkiin tapahtumiin, niin yksityisille kuin yrityksille.
Auto kulkee sovittua reittiä, syömään voi tulla jokainen.
Ravintolan voi tilata myös juhliin.

auto

“Tuotteissamme korostuu tuoreus ja laatu. Valmistamme suurimman osan tuotteistamme itse, minkä myös huomaa makunautintona. Kansainvälinen linja on tyypillistä tuotteillemme, kotisuomea unohtamatta”, kertoo Mika.

“Lämmin vastavalmistettu lounas lämpöhauteesta, runsas monipuolinen salaatti salaattibaaristamme -taatusti tuoretta. Keitto aina itsevalmistettua, suosittuja maukkaita omavalmiste Paniineja unohtamatta.

Homma käytännössä: Saavumme yrityksen pihaan, avaamme myyntiluukun, lounaan annostelemme asiakkaan toiveita kuunnellen lämpörasiaan. Lounaaseen kuuluu salaatti annos. Salaattibuffeeseen tulee kaksi proteiinipitoista komponenttia. Kaikkiin annoksiin kuuluu vaalea/tumma leipä margariinilla.”, kerrotaan yrityksen nettisivuilla.

Auto jää tauolle viikolla 51 huhtikuuhun asti, lounasta saa tilauksesta. Menut löytyvät nettisivuilta.
Huomenna keskiviikkona 15.12. tarjotaan jouluateria:

Salaattibuffe 6,50€
Jouluateria: 6,90 €
Joulukinkku tai Härkäpapu-juurespihvit, porkkanana,
lanttulaatikko, peruna, paistinkastike
Piparkakkumousse

Suomi tarvitsee lisää innovatiivisia, innostuneita, rohkeita ja ahkeria yrittäjiä. Mika kertoi, että he menevät aamulla klo 5 valmistamaan ruokia. Yritys tarvitsee asiakkaita, menestys on yhteistyötä.
Onneksi meillä on nälkä joka päivä!

*Kirjoitus sisältää tuotteiden/palveluiden esittelyä.

Kommentit

  • Via ourmet, Mika

    Oikein hyvä sateisen syyspäivän positiivinen juttu :)

  • Tuula Kyyrönen

    Kiitos Mika!
    Jos me arvostaisimme enemmän laatua kuin määrää, massatuotantoa, hyvää palvelua ja laadukkaita tuotteita , toisiamme yrittäjinä ja kuluttajina, olisimme enemmän samassa veneessä. Meillä olisi positiivinen vire.

  • Jari Holopainen

    Hienoa. Tsemppiä!

  • Kirsti Viljamaa

    Ja niinhän se on “Hymy jo puoli on hyvettä ja itkeä ei voi ilkeä..” Eino Leino sanoi näin.

    • Tuula Kyyrönen

      Kiitos kommenteista!

      Päädyin pohtimaan nälkää, tunnetta, joka on tarkoitettu ihmisen suojelemiseksi.

      Ensiksi tietysti ruokaa, ravintoa, polttoainetta, mutta myös nälkää kokea läheisyyttä, kosketusta, katsetta, hymyä.
      Miksiköhän me pihtaamme, vaikka tarve on yhteinen. Ja kun “niin metsä vastaa, kuin sinne huutaa.”

Jätä kommentti

*