Kohti 75-vuotisjuhlaa

Blogimme alkaa! Blogissa tullaan käsittelemään mm. omaa kuoroamme, ohjelmistoa, tulevia konsertteja ja niihin valmistautumista, uusi kuorolainen, SULASOL ja SNKL. Aloitan kuitenkin kertoen hieman historiasta ja mitä on lähiaikoina tulossa…

Iisalmen Kalevalakuoro on naiskuoro, joka on perustettu vuonna 1943 alun perin Lottakuorona. Lotta-toiminnan loputtua v. 1945 kuoro siirtyi Iisalmen Kalevalaisten Naisten alaisuuteen, kunnes vuonna 1950 järjestäytyi Iisalmen Kalevalakuoro ry:ksi. Kuoroa on johtanut v. 1990 lähtien dir.cant. Leila Heikkonen.

Viikon päästä lauantaina 29.9. klo 18 on kuorollamme aihetta juhlaan. Kuoro juhlistaa 75-vuotis taivaltaan konsertilla Iisalmen kulttuurikeskuksen Eino Säisä -salissa. Ohjelmistossa kuullaan kuorolaisten suosikkeja vuosien varrelta, mutta myös jotain täysin uutta. Valmistautuminen konserttiin aloitettiin jo keväällä ja syyskausi startattiin laululeirillä Raudaskylässä, Ylivieskassa. Laululeirillä konserttiohjelmistoa harjoiteltiin aktiivisesti ja hiottiin esityskuntoon.

Toivotamme kaikki sydämmellisesti tervetulleiksi juhlakonserttiimme! Konserttimme on tuoksuton! Lipunmyynti juhlakonserttiimme www.lipputoimisto.fi ja Iisalmen Kulttuurikeskuksen neuvonta.

Lisättietoja: https://fi-fi.facebook.com/IisalmenKalevalakuoro/, http://iisalmenkalevalakuoro.fi/

Outi Heikkinen, Iisalmen Kalevalakuoron hallituksen varajäsen