Kohti Naiskuoropäiviä

Valokuvaaja: Jarkko Kallio

Valtakunnalliset Naiskuoropäivät järjestetään ensimmäistä kertaa Kiuruvedellä tulevana viikonloppuna 15.-17.3.2019. Emäntäkuorona toimii tänä vuonna Kiuruveden Naislaulajat. Naiskuoroja saapuu Ylä-Savoon ympäri Suomen, laulajia taisi olla lähes 300 tulossa. 🎶

Tapahtuma on nyt näin lähellä, joten ei kannata jättää tulematta. Paikalla on Suomen parhaimpia naiskuoroja konsertoimassa. Yleisölle avoimia tapahtumia on ihan perjantain avajaisista lähtien. Lauantaina on luvassa monenlaisia konsertteja ja yhtyelaulukilpailu. Kilpailussa on mukana myös paikallisia yhtyeitä. Naiskuoropäivät huipentuvat Päätöskonserttiin su 17.3. klo 13 Kiuruveden kirkossa.

Kuoroille on tarjolla koulutusta, verkostoitumista, uusia tuttavuuksia, paljon laulua ja naurua. Savolaisella lupsakkuudella piässöö pitkälle, myös Naiskuoropäivillä.

Iisalmen Kalevalakuoro on mukana Naiskuoropäivillä koko viikonlopun ajan. Kuorolla on omia esityksiä, mutta osallistumme myös kaikkiin yhteisiin tapahtumiin. Yhtyelaulukilpailuun osallistuu IKK Ensemble, jossa laulavat Anne, Nanna, Taru, Kati, Heli ja Suvi.

Lisätietoja: https://www.naiskuoropaivat.fi/

Outi Heikkinen, Iisalmen Kalevalakuoro ry:n hallituksen varajäsen