Kuorossa: Mitä, missä, milloin…

Nyt on kevätkausi Iisalmen Kalevalakuorossa polkaistu käyntiin. Aivan mahtavaa oli nähdä kuinka moni oli rohkaissut mielensä ja päättänyt tulla tutustumaan kuoroon ja koelaulattaa itsensä! Olemme saaneet kuoroon mukaan monta uutta laulajaa, tervetuloa😊.

Uutena kuorolaisena on varmasti aivan ulalla, että mitä, missä, milloin tehdään. Mitä riviä laulan, miten nuotit ja sanat menevät, missä kohtaa on kertaus, milloin sivu vaihtuu, ketä nämä ympärillä olevat ovat,yms….

Paljon uutta ja ihmeteltävää, mutta ei hätää. Siksi kuorosta löytyy jo pitempään laulaneita, joilta voi kysyä. Aina saa kysyä ja pyytää apua. Vierustoveri auttaa, kuorossa et ole yksin.

Jo aiemmassa postauksessa olikin tietoa, mitä kannattaa mukanaan kuljettaa. Kertausta: nuotit, villasukat ja muuta lämmintä vaatetta, vesipullo, kynä ja paperia, uteliaisuutta, iloa ja innokkuutta.

Iisalmen Kalevalakuoro harjoittelee  läheneviä Naiskuoropäiviä varten. Ne järjestetään Kiuruvedellä 15.-17.3.2019. Lisäksi kesäkuussa matkaamme Tampereen Sävel -kuorokatselmukseen Tampereelle.

Outi Heikkinen, Iisalmen Kalevalakuoro ry:n hallituksen varajäsen