Lehdet lentää lehdet lentää, nyt syksy jo on

Syksyn harjoitukset alkoivat hieman varautunein tunnelmin. Pandemian sanelemien ehdoin edetään. Katse kohti tulevaisuutta.

Konkreettiset harjoitukset ja esiintymiset jäivät kevään osalta lyhyeksi, mutta syksyn tullessa päästiin esiintymään pienryhmänä ihan oikeallekkin yleisölle!

Iisalmen kaupunki juhlii 130-vuotissyntymäpäiviään ensi vuonna. Juhlavuodelle oli mahdollista hakea tapahtumatukea, jota kuoromme päätti hakea. Ympäristöystävällinen Iisalmi- teemaiset konserttimme kantavat nimeä Yes, we all need hope! Konserttien keskeisimpinä esiintyjinä ovat kolme iisalmelaista kuoroa: Lapsokuoro Allegretto, Nuorisokuoro Allegro, sekä Iisalmen Kalevalakuoro. Lisäksi lavalla nähdään säestäjiä sekä mahdollisesti tanssiesityksiä ja taustalla valokuva- ja videotaidetta. Tuen saavat tapahtumat valitaan yleisöäänestyksellä. Äänestää voit Iisalmen kaupungin nettisivuilla, Iisalmen kaupungintalon ja Kulttuurikeskuksen i-Pointeissa sekä Iisalmen uimahallilla, joissa on tarjolla paperisia äänestys- ja arvontalomakkeita. Äänestysaika on 15.9. – 15.10.2020.

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/7239cb17-e8d8-416a-9a93-2e754d252b5a?displayId=Fin2082360

Halu esiintyä on valtava!

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCDYR5KxBMqb0ehXxwTFxIpw

Facebook: https://www.facebook.com/IisalmenKalevalakuoro/

Instagram: https://www.instagram.com/iisalmenkalevalakuoro/

 

Jenni Lohilahti, Iisalmen Kalevalakuoro ry:n hallituksen sihteeri, blogisti