95 prosentin kunnossa

Ihmiskokeeni ensimmäinen viikko sujui helposti. Vaikka ruokailuun tekemäni muutokset ovat olleet rajuja, on esimerkiksi lihasta luopuminen ollut vaivatonta.

Kasvisruokaan siirtyminen on vaikuttanut minuun, sillä olen enää 95-prosenttisessa kunnossa. Kotimme vaa’an ja laskimen mukaan viisi prosenttia minusta ei selvinnyt ensimmäisestä viikosta. Toivottavasti en kuihdu samaa tahtia jatkossa, sillä ihmiskoettani on jäljellä vielä 12 viikkoa.

Television jouduin työni vuoksi avaamaan viikon aikana kerran. Minun piti keskiviikkoiltana kuunnella Jokeri-numerot televisiolähetyksestä, että ne ehtivät lehteen lukijoiden iloksi. Numeroita kuunnellessa huomasin, että lottopelien arvonnat olisivat paljon jännittävämpiä radiossa esitettyinä.

Viking Loton numeroita ei onneksi tarvitse odotella televisiolähetykseen saakka, sillä ne voi hakea jo pari tuntia ennen Maikkarin lähetystä esimerkiksi virolaisen Eesti Loton verkkosivuilta.

On oikeastaan aika erikoista, että Maikkarin Viking Lotto -lähetys on rakennettu valheelliseksi. Ihmisille pyritään rakentamaan sellainen kuva, että Lottotyttö arpoo numeroita juuri sillä hetkellä Pöllölaaksossa, vaikka todellisuudessa pallot ovat putoilleet laariin jo kello 20.15 Norjan Hamarissa. Siinä vaiheessa kun arvontaa esitettään Suomessa, muiden maiden Viking Lotto -miljonäärit ovat ehtineet suunnitella uutta elämäänsä jo moneen kertaan.