Kohujuttu

Vaikka olen tietoisesti sulkenut itseni television ja sosiaalisen median ulkopuolelle, en voi välttyä kohujutuilta. Lähes joka päivä jonkin asian ympärille synnytetään tässä maassa häly. Yleensä aktiivisimpia kohujuttujen ruokkijoita ovat oman ammattikuntani edustajat.

Soittelin äsken itsekin puheluja, koska minun haluttiin tekevän paikallistusta Selänne-kohuun. Arvatkaa, olisinko halunnut soitella ja pitää kohua hengissä.

On erittäin hyvä, että ihmiset esittävät julkisesti mielipiteitään erilaisista asioista. Sekin on hyvä, että tärkeistä asioista syntyy keskustelua. Sitä kautta on mahdollista, että asiat myös muuttuvat.

Kohujuttuja sen sijaan ei tarvita mihinkään. Se, että Teemu Selänne haluaa rikollisille kovempia tuomioita, ei ole yllättävää. Vielä vähemmän yllättävää on, että hän tuomitsee raiskaukset.

Mielestäni Selänteellä on oikeus mielipiteisiinsä jopa Suomen maahanmuuttopolitiikasta ihan ilman kohuja, vaikka hän onkin tullut tunnetuksi vain mustaa kumilaattaa mestarillisesti liikuttamalla ja maksaa veronsakin Yhdysvaltoihin.

 

Kommentit

  • Veikko Kastinen

    Hyvä! Kirjoitukseesi ei ole muuta kommentoitavaa.

Kommentointi on suljettu.