Television katselu lihottaa

Minulla ei onneksi ole ihmiskokeessani tieteellisen todistamisen taakkaa. Voin esitellä tuloksia puhtaasti omien kokemusteni pohjalta.

Television katselu lihottaa.

Ihmiskokeeni alkaessa painoin reilusti yli 0,1 tonnia. Toisin sanoen olin katsonut erittäin paljon televisiota.

Nyt kun olen ollut kolme viikkoa televisiolakossa, on painoni pudonnut kymmenen kiloa. On erittäin hyvä, että olen rajoittanut ihmiskokeeni kestämään vain kolme kuukautta, sillä tällaisella television katsomattomuudella lakkaisin vuodessa olemasta: laihtuisin yli elopainoni verran.

Teoriaani television katselun lihottavasta vaikutuksesta todistaa myös eilinen ilta. Jouduin esimieheni vaatimuksesta joustamaan periaatteistani ja katsomaan KalPan pelin televisiosta, että pystyin kirjoittamaan ottelusta raportin lehteen.

Vaikka avasin television vasta ottelun alkaessa, en katsonut sitä erätauoilla lainkaan ja suljin sen heti, kun ottelu oli päättynyt, painoin tänä aamuna 200 grammaa enemmän kuin eilen.

Noin kaksi tuntia television katselua lihottaa siis noin 200 grammaa. Loogista, eikö?

Vaikka jo ennen ihmiskokeen alkua itselleni sääntöjä laatiessa, kirjasin ylös sen mahdollisuuden, että voin televisiota katsoa, jos töissä käsketään, tuntui ruudun tuijottaminen ikävältä. Olisin halunnut olla koko kolme kuukautta täysin ilman televisiota, mutta valitettavasti se ei nykyisessä työssäni ole mahdollista.

Toivottavasti vastaavanlaisia työtehtäviä on ihmiskokeestani jäljellä olevan kymmenen viikon aikana mahdollisimman vähän.

Kommentit

  • Hyvää tekee

    Tsemppiä yritykseen TT !

Kommentointi on suljettu.