Toinen positiivinen vaikutus

Ihmiskokeeni kulkiessa kolmatta viikkoaan, olen huomannut itsessäni toisen selvän muutoksen.

Jo ensimmäisellä viikolla totesin, että radikaalit ratkaisut ruokavaliossa näkyvät vaa’alla selvästi, mutta toinen muutos on kypsynyt aavistuksen hitaammin.

Olen alkanut nähdä erittäin voimakkaita ja värikkäitä unia.

Elämässäni ennen ihmiskoetta näin unia erittäin harvoin tai ainakin todella harvoin muistin herättyäni mitään nähneeni.

Nyt kun olen luopunut määräaikaisesti television katselusta, älylaitepeleistä ja Facebookin ja Twitterin pläräämisestä, on oma keskusyksikköni alkanut esittää minulle öisin vauhdikkaitakin tarinoita.

Kolme yötä sitten hurautin huiman takaa-ajon pääteeksi autolla syvään ojaan. Toissa yönä jossakin vaiheessa unta yksi kollegoistani kertoi olevansa niin turtunut samojen asioiden jauhamiseen päivästä toiseen, että hän päätti siirtyä rakennusliikkeen palvelukseen ajamaan kuorma-autoa. Siinä hommassa olisi kuulemma paljon enemmän vaihtelua kuin netti- ja lehtijuttujen kirjoittamisessa ja sanomalehden sivujen taittamisessa.

Kun ihmiskoettani on jäljellä vielä yli kahdeksan kokonaista viikkoa, odotan mielenkiinnolla millaista elokuvallista ilmaisua yöt minulle tulevaisuudessa tarjoavatkaan.

Eilen jouduin joustamaan medialakosta työni vuoksi. Toimin esiraadissa, joka karsi Pohjois-Savon sanomalehtiopetuksessa työryhmän järjestämään videokilpailuun tulleista töistä finalistit. Katsoin noin tunnin ajan peruskoululaisten ja toisen asteen opiskelijoiden tekemiä lyhyitä videopätkiä. Loppukilpailijat on nyt valittu, ja asiantuntijaraadit saavat päättää, ketkä ovat sarjojen pääpalkinnot ansainneet.

Näin minäkin pääsen taas tähän väliaikaisesti normaaliin arkeeni, jota muiden tuottamat liikkuvat kuvat eivät pääse sotkemaan.

Reilun kahden ja puolen viikon kokemuksella olen varma, että ihmiskokeeni tekee minulle vain hyvää.

Kommentit

  • Tuula Kyyrönen

    Kun päiväsi eivät täyty mobiililaitteiden viesteistä, ovat päiväsi ja yöunesi värikkäämpiä, hyvinvointisi lisääntyy.
    Mitä tästä pitäisi ajatella? Mielenkiintoista!

Jätä kommentti

*