Meiltä pois Mervi tietää kutsumattomista vieraista

Meiltä pois Mervi tietää kutsumattomista vieraista

Nimimerkki Kutsumaton vieras ihmettelee, miksei häntä ole kutsuttu kenenkään luokse vuosiin, vaikka hän on tiedottanut joka kevät tuttaville ja sukulaisille, että juomaa piisaa!

Mervi vastaa:

Rakas kutsumaton vieras, se on meiltä kaikilta pois, ettei sinua ole kutsuttu mihinkään. Se on pois meiltä ja teiltäkin, joiden luokse kutsumaton vieras ei ikinä saavu.

Olin ollut jo hiukan epäileväinen: onko edes olemassa kutsumattomia vieraita. Sitten sain tämän kysymyksen ja olin onnellinen. Kutsumaton vieras ei ole vain keskustelupalstojen ja juttupulaa kärsivien toimitusten myytti.

Itse en näet ole saanut vuosiin kohdata ilmiötä. Se on meiltä pois. Sukulaiset aikoinaan tulivat meille kylään, osa ihan kutsuttunakin (tosin hämmästyttävän moni ei tullut). Ruokapöydässä monesti heitin vitsihuumoria siinä  vaiheessa, kun viimeinen grillimakkara painui sukulaismiehen suuhun, että se on nyt meiltä pois vyötäröltä, kun sinä et ole turhan nuuka.

Harmittaa todella paljon puolestasi, mutta en ikinä haluaisi sinua kotiini tai mökilleni tai mihinkään paikkaan, jossa olisin, koska silloin en voisi sanoa, että kutsumattomat vieraat ovat meiltä pois.

Sehän se on elämän päätarkoitus. Meiltä pois. Ihan sama, jos se on sinulta pois, kun olet siellä jossain tuontituotteidesi kanssa. Ihanaa juhannusta kuitenkin.

Toisaalta, jos sinulla on ihana juhannus kaikesta huolimatta, se on meiltä kaikilta pois.

 

Mistä kaikki alkoi? Lue tästä: Se ON sinulta pois Sisko!