Kihlaudu milloin haluat – se on teiltä pois, kertoo Tellervo!

Lisää huonoja neuvoja. Tellervon vuoro tänään. Kuvilla ja tekstillä ei tietenkään mitään tekemistä toistensa kanssa.

Saako kihlautua silloin kun huvittaa?

Nimimerkki: Miksi demskuttajat ovat niin katkeria! S****a onko se jotenkin teiltä pois jos mun poikkis haluaa mennä kihloihin 13.13.13!

Tellervo vastaa:

Ymmärrän katkeruutesi. Mainitsit myös kysymyksessä, miksi kaikkien pitäisi mennä kihloihin tai naimisiin 12.12.12. Todellakin. Ei tarvitse. Naimisesta puhumattakaan. Valitettavasti se on sinulta ja poikaystävältäsi kyllä pois.

Teiltä se on pois eikä heiltä, jotka ovat kateellisia siitä, etteivät omaa samaa ajantajua kuin sinä ja mainitsemasi poikkis. Olen taipuvainen uskomaan siihen, että kyseessä on kateellinen panettelu.

Pahoin pelkään, että olette joutuneet kokemaan paljon vastustusta kihlauspäivänne johdosta, mikä on tietysti onnestanne pois. Nyt, kun on jo vuosi 2018, luulen, että ongelma on saanut ansaitsemansa ratkaisun, ja se ei ole enää teiltä pois.

Teillä oli oma karkauskuukausi, kuka sanoo, ettei sellaista voisi olla, jos kerran on karkauspäiväkin. Ihan samalla logiikalla.

yst. terv. Tellervo. Pidä jatkossakin pintasi!

Kihlautukoon kukin sellaisena päivänä kuin haluaa. Jos muut eivät löydä kalenteristaan aikaa, kun kihlauduttiin, on se heidän häpeänsä.

Mistä kaikki alkoi? Lue tästä: Se ON sinulta pois Sisko!