Vaimoni imettää julkisesti! – mitä Sisko neuvookaan?

Vaimoni imettää julkisesti!

Nimimerkki Vaimoni imettää julkisesti. Etkö Sisko ole samaa mieltä, että julkisesti ei lasta imetetä? Kastejuhlissa vaimo alkoi imettää sukulaismiehen nähden. Sulkeuduin omaan huoneeseen ja lopulta kiipesin ikkunasta ulos, kun sapetti niin! Vaimo häipyi lapsen kanssa viikoksi. Ihme puuhaa!

 Sisko vastaa:

Julkinen imettäminen on niitä ikuisia kysymyksiä, joihin on vain yksi vastaus. Se on kaikilta pois: minulta, sinulta, häneltä, teiltä, meiltä ja heiltä. Kaikilta pois Kallekin on samaa mieltä.

Onhan se nyt pöyristyttävää, että tissi vedetään esiin missä sattuu. Onhan paljas rinta niin harvinainen näky yhteiskunnassamme, että jokaisen katse väistämättä kiinnittyy siihen rintaan. Kuka kestää sitä, että vaimon tissejä tiiraa kuka tahansa. Sukulaismiehistä puhumattakaan! Sinulta pois ilman muuta.

Sinulta pois on myös meiltä kaikilta muilta pois: tilanne voi osua kenen kohdalle tahansa ja missä tahansa. Kuten vaikkapa jalkapallokisojen katsomoissa  vilkkuvat paljaat rinnat voivat ilmaantua televisioruutuumme. Ja muualle ei voi kääntyä. On katsottava.

Tosin jalkapallokisojen tissikuvastossa on harvemmin lasta mukana. Mutta sekin on sinulta pois. Naiset näyttävät rintojaan jopa ilman vauvaa! Ei siinä paljon lohduta, että jalkapallokin on pyöreä. Pallon pyöreys on sinulta pois.

Kyllähän jokainen ymmärtää, että on olemassa tuttipullo. Jokaisessa kaupassa myydään tuttipulloja. Toivon, että vaimosi on jo siirtynyt tuttipulloihin.

Tosin tuttipullot voivat olla sinulta pois, koska niissähän on jotain nännimäisyyttä. Ihan joka paikassahan näkee niitä tutteja ja pulloja. Sinulta pois siis sekin.

Suosittelen, että seuraavissa sukujuhlissa riisut itsesi yläosattomiin. Jos vaimo huomauttelee sinulle, että paita päälle, vastaat vain, että onko se sinulta jotain pois, jos minun nännini näkyvät siskoillesi. Saas nähdä, minkä vastauksen saat!

Mistä kaikki alkoi? Lue tästä: Se ON sinulta pois Sisko!