Ensimmäisiä kuulumisia

Ihanaa sunnuntai-iltaa!

Juhannusaatosta on kulunut nyt pari viikkoa ja alkuhämmennys alkaa väistyä ensimmäisistä tapahtumista saadun kokemuksen ja lukuisten onnitteluiden tieltä. Tulenliekissä pidetyssä Juhannusneitofinaalissa riitti jännitystä itse kullekin, kun illan edetessä äänestysaika päättyi ja tulosten julkistamista odotettiin. Kokemus oli ikimuistoinen ja mikä parasta, tästä tämä vasta alkaa! :-)

Ensimmäinen tapahtuma Juhannusneidoille oli tänäkin vuonna Siilinjärvellä järjestetty Siilifolk. Siellä vietimme viime perjantain nauttien aurinkoisesta säästä, mielenkiintoisista esityksistä ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, asiakkaiden kanssa rupattelusta. On ihana huomata, että niin moni haluaa tulla juttusille oli syy sitten mikä tahansa. Aina saa ja kannattaa ottaa hihasta kiinni! :-)

Eilen lauantaina meidät saattoi bongata Kuopion satamasta päivän lehti tai Savon Sanomien namikippo kädessä! Satamassa vietettiin vesitasokoneiden yleisölennätystapahtumaa. Päivä alkoi auringonpaisteella ja päättyi ainakin melkein yhtä aurinkoisissa merkeissä. Jos ei sään puolesta, niin hymyjen ja Savon Sanomien pirteiden Juhannusneitojen! :-D 

Meille päivän kohokohta oli lentäminen! Kuvat puhukoon puolestaan.

Kivaa alkavaa viikkoa, jutellaan kun tavataan! Kuulumisiin! :-)

Ensin hirvitti! Kuva: Aake Roininen/Savon Sanomat

Ensin hirvitti!
Kuva: Aake Roininen/Savon Sanomat

Lennon jälkeen hymy oli herkässä.

Lennon jälkeen hymy oli herkässä.