Jalkapalloa ja Kallavesj -messuja!

Hyvää sunnuntain alkuiltaa, ihanat lukijat! Eikös olekin huippua, kun kesä alkaa ihan toden teolla jo kolkutella ovella? Huomenna 18.4. alkaa taas uusi haku Juhannusneidoksi eli nyt on siis hyvä aika selata meidän blogia läpi ja katsoa millaisia työkeikkoja me olemme päässeet tekemään. Kaikki on olleet yhtä parhaita ja ikimuistoisia! Vuosi on mennyt ihan älyttömän nopeasti ja nyt alkaa meillä olla jo hieman haikea mieli kun tiedetään, että kohta joudutaan luopumaan pestistämme… Mutta eipä vielä surra, meillä on vielä monta upeaa keikkaa tulossa ja on ilo antaa näin huippu pesti myös seuraaville Juhannusneidoille! Suosittelemme lämpimästi; hakekaa tähän mukaan, ette varmasti tule katumaan!! <3

Noh, sitten itse asiaan eli missäs me oltiinkaan pari viikkoa takaperin viikonloppuna?

Meillä Savon Sanomilla oli otteluisännyys ja siispä Henna oli palkitsemassa perjantaina parhaita pelaajia Naisten Liigan avausottelussa Pallokissat – HJK. Peli oli jännittävä ja oli upeaa seurattavaa. Tietenkin hieman harmitti, kun kotijoukkueelle ei tällä kertaa tullut voittoa, mutta aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. ;-) Hienoa peliä kuitenkin molemmilta ja meidän valitsemat parhaat pelaajat molemmista joukkueista saivat palkinnoksi Savon Sanomien tuotekassin, mikä sisälsi vaikka mitä kivaa.

Pallokissat - HJK

 

Pallokissat - HJK

 

Toissaviikonloppuna oli myös Kallavesj messut, joissa puolestaan meistä oli töissä Roosa. Messut alkavatkin jo myös olla tuttuja työkeikkoja meille ja aina ne vaan jaksavat olla yhtä mukavia päiviä! ;-)

Oikein lupsakkaa sunnuntai-illan jatkoa teille kaikille!! <3