Juhannusviikon kuulumisia!

Aurinkoista keskiviikkoista iltaa!

Juhannus kolkuttaa jo ovella ja nyt on vielä hyvä hetki muistella, mitkä ovat olleet meidän viimeiset Juhannusneito -työkeikkamme.

Kuukausi takaperin olimme Puijon Pesiksen pelissä jakamassa Savon Sanomien kestotilaajille ilmaislippuja peliin. Kyllähän liput tekivät ”kauppansa” taas hyvin ja porukkaa oli paljon katsomassa pesistä, kauniissa Puijon maisemissa ja auringonpaisteessa! Lisäksi olimme mukana valitsemassa pelin parhaita pelaajia ja palkitsimme heidät Savon Sanomien tuotekasseilla.

Kesäkuun puolella Henna on ehtinyt käymään uusien Juhannusneitofinalistien kanssa futispäivässä Kuopion keskuskentällä. Olipas mukava viettää urheilullinen työpäivä niin pirteiden ja ihanien Juhannusneitofinalistien seurassa! <3

Viimeinen työkeikka oli sunnuntaina Lapinlahden Eliittikisoissa, tämä olikin tuttua hommaa jo viime vuodelta ja oli kyllä kunnia päästä jälleen palkitsemaan huippu-urheilijoita! Eliittikisoissahan syntyi myös uusia Suomen ennätyksiä, mm. Nooralotta Neziri teki SE:n 100m aitajuoksussa ajalla 12,82!! Oli upeaa olla todistamassa tätä.

Tunnelmia viimeiseltä työkeikalta Lapinlahden Eliittikisoissa.

Tunnelmia viimeiseltä työkeikalta Lapinlahden Eliittikisoissa.

Nyt on meidän aika luovuttaa tämä pesti uusille neidoille. Vuosi on mennyt todella nopeasti ja jokaikinen työkeikka on ollut unohtumaton. Olemme todella kiitollisia ja onnellisia, että ollaan saatu kokea näin upea kokemus. Tämä on antanut niin paljon! KIITOS <3

Lisäksi toivotamme kaikki tervetulleiksi Juhannusaattona Iisalmen Runnille seuraamaan Juhannusneitofinaalia 2016, ja muistakaa, että nyt alkaa olemaan viimeiset hetket äänestää omaa suosikkia! ;-) Äänestää voi vielä netissä sekä tekstiviestillä.

Oikein ihanaa Juhannusta 2016, nähdään Runnilla! <3

Juhannusterveisin: Henna ja Roosa