Kansainväliset Suurmarkkinat!

Mukavaa iltaa!

Huomisaamuna otamme suunnan kohti Varkautta, mutta palataan vielä viime viikonloppuun ja Kuopioon. Viikko sitten torstaista sunnuntaihin Kuopion torin valtasi Kansainväliset Suurmarkkinat! Savon Sanomien teltta oli paikalla perjantaina ja lauantaina ja sinä aikana ehtikin saada tapahtumasta paljon irti.

cccccccccccccccccccc

Markkinat järjestettiin Kuopiossa toista kertaa. Kansainväliset markkinat kiertää Suomen kaupunkeja mukanaan lukuisia myyjiä eri puolilta maailmaa. Tuttua toria ei ollut edes tunnistaa samaksi, kun kojut, äänet ja tuoksut täyttivät alueen. Moni tuli katsomaan markkinoiden meininkiä aivan uutena kokemuksena, kun taas toiset ihastuivat tapahtumaan jo viime vuonna niin, että tänä vuonna oli pakko päästä uudestaan. Keli suosi markkinahumua, aurinko paistoi ja ihmiset hymyilivät. Savon Sanomien pisteellä meitä kävi jututtamassa taas moni vanha ja uusi tuttavuus. Rupatteluhetket piristävät päivää, saa tulla jatkossakin moikkaamaan! :-) Ohikulkijoille oli tarjolla päivän lehden lisäksi Savon Sanomien tuotteita, tilaustarjouksia sekä arvonta. Paikalla oli myös Savon Sanomien toimittajia vastaamassa lukijoiden kiperiin kysymyksiin ja keskustelemassa ajankohtaisista aiheista.

bbbbbbbbbbbbbbKuten monet muut, myös me teimme markkinoiden aikana hyviä ostoksia. Kotiinviemisenä oli taulu ja sarja englantilaisesta posliinista tehtyjä teekuppeja. Kansainvälinen tunnelma oli läsnä. Kuopion torilla jäätelöstä ja säästä nauttiessa tuntui siltä, kuin olisi paistatellut päivää keskieurooppalaisessa kaupungissa!

Kivaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! :-)

aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Henna työn touhussa!