Markkinoita markkinoiden perään! ;)

Lupsakkaa sunnuntain myöhäis-iltaa, lukijat!

Eilen lauantaina 29.8 oli Varkaudessa maalaismarkkinat. Keli oli mukavan syksyinen, onneksi vettä ei pahemmin satanut, ennemmin paistoi ihana aurinko ja oli kiva syystuuli. Meidän työpäivä lähti käyntiin noin klo 6, kun suuntasimme Savon Sanomien pihaan Vuorikadulle. Pakkasimme vielä tarvittavat kimpsut ja kampsut toimistolta mukaan ja lähdimme körryyttelemään pakettiautolla kohti Varkauden toria.

Tarkoitus oli saada meidän piste valmiiksi klo 8 mennessä ja niinhän me vain onnistuimme siinä. Ihmisiä oli heti aamusta alkaen liikenteessä paljon. Oikeastaan koko päivänä ei tullut hetkeä, jolloin ei yhtään asiakasta olisi meidän pisteellä, ihanaa kun oli paljon ihmisiä ja sai rupatella kaikkien kanssa! :-)

Meillä oli taas arvonnassa 150e lahjakortti, joka arvotaan sitten huomenna. Paljon tuli täytettyjä arvontalippuja ja nyt eikun jännitetään ketä arpaonni huomenna suosii!

Möimme Savon Sanomien tuotteita ja teimme myös uusia tilauksia. Messutarjouksena meillä oli mm. (kuten yleensä aina messuilla) määräaikainen lehtitilaus; 5vko/20€ ja 10vko/40€. Tämä on jo tosi hyvä tarjous ja niinpä moni taas tarttui tarjoukseen ja tilasi pätkän Savon Sanomia, siispä toivotellaan mukavia lukuhetkiä lehden parissa! On se vaan ihana aloittaa aamu hyvällä aamiaisella ja Savon Sanomien lukemisella, siitä on jo nuorellekin tullut ihan tapa sekä tuntuu, että päivä ei lähde käyntiin, jos lehteä ei ole luettu (rauhassa). :-D

Alla vielä pari kuvaa tältä keikalta. Nyt täytyy jo toivotella hyvät yöt, palaillaan! <3

Meidän työpiste.