Mennyttä ja tulevaa :-)

Mukavaa torstai-iltaa!

Kiireisten viime viikkojen vuoksi blogimme anti on ollut vähäistä, suuret pahoittelut siitä. Tässä postauksessa kerromme lyhyesti parista tapahtumasta, joissa olemme olleet mukana muutaman viime viikon aikana. Lähiaikoina blogimme päivittyykin useamman kerran, sillä ensi maanantaina alkaa Savon Sanomien viikon kestävä tabloidi-kiertue. Kiertue pysähtyy monella levikkialueen paikkakunnalla. Meitä saa mielellään tulla moikkaamaan ja jututtamaan vaikkapa lehden uudistuvaa muotoa koskevista asioista. Ensimmäinen pysähdyksemme on maanantaina Siilinjärvellä! Nähdään siellä :-)

Ja sitten aikaisempiin tapahtumiin…

Saimme kunnian valita parhaat pelaajat ja jakaa heille palkinnot Kuopio-hallissa pelatussa salibandypelissä. Ottelu oli tiukka ja päättyi lopulta vierasjoukkueen voittoon.

Hyvä mieli lapselle- tapahtumassa Kuopion Kaupungintalolla oli iloinen tunnelma. Erilaiset musiikkiesitykset ja muut hauskat ohjelmanumerot tempaisivat mukaansa. Lasten oli mahdollista myös esimerkiksi ottaa kasvomaalauksia ja moni nappasi mukaansa värikkään ilmapallon jos toisenkin. Alla kuvia Savon Sanomien pisteestä. Toivottavasti pääsemme taas ensi vuonna mukaan! :-)

IMG-20151017-WA0019 IMG-20151017-WA0016