Pesäpallon huumaa Puijolla!

Heipparallaa!

Edellisestä keikasta onkin kulunut jo aikaa useampi päivä eli pahoittelumme, kun emme ole vielä ehtineet raapustaa siitä tekstiä tänne blogin puolelle. Nyt kuitenkin tuli sopiva sauma muistella viime sunnuntaita, 2.8.2015 kun meillä Juhannusneidoilla oli ensimmäinen keikka ilman ketään muita Savon Sanomien työntekijöitä (edellisillä keikoilla meillä on ollut kaverina joko Nina Mikkonen tai Rosa Korhonen).

Olimme keikalla miesten ykköspesiksen ottelussa, Puijon Pesis vastaan Oulun Lippo. Savon Sanomat toimi otteluisännöitsijänä pelissä ja meidän tehtävänä oli mm. jakaa lipunmyynnin edessä ennen pelin alkua ilmaislippuja kyseiseen otteluun 100:lle ensimmäiselle Savon Sanomien kestotilaajan etukortin näyttäneille. Saimme jaettua hyvin kaikki ilmaisliput juuri ennen kuin peli alkoi. Meille oli varattu paikat katsomosta ja pääsimme seuraamaan peliä ja tehtäväksi saimme myös olla mukana päättämässä, keille annetaan pelin parhaiden pelaajien palkinnot. Paljoakaan me ei ymmärretty pesäpallosta, mutta pikkuhiljaa mieleen kuitenkin muistui pesiksen sääntöjä ja myös kipinä pelaamaan syttyi, siitä kun on joku tovi kun yläasteella viimeksi olemme kyseistä peliä pelanneet. :-D

Sää suosi, aurinko paistoi ja maisemat olivat upeat pelin katsomiseen. Kotijoukkue (Puijon Pesis) oli ensin varmasti voitolla, mutta loppua kohden peli kääntyikin vierasjoukkueen puoleen ja he veivät voiton. Upeaa kuitenkin oli peli, hyvä Puijon Pesis!! :-)

Pelin loputtua kävimme jakamassa palkinnot pelaajille, kasasimme tavaramme kasaan ja lähdimme Savon Sanomien pakettiautolla kohti Vuorikadun toimipistettämme, jonne jätimme auton ja lähdimme kotiin taas yhtä kokemusta rikkaampana.

Tässä vielä pari kuvaa kyseiseltä keikalta. Suosittelemme käymään katsomassa Puijolla pesispelejä, ne ovat todella viihdyttävää katsottavaa näissä upeissa maisemissa!

Palaillaan ♡

 

Kommentit

  • Nina

    Hyvä Henna ja Roosa! Hienosti hoidettu keikka :)

Kommentointi on suljettu.