Uusia kuulumisia!

Mukavaa myöhäisiltaa!

Paljon on tapahtunut viime viikkojen aikana. Kävimme Pieksämäen syysmarkkinoilla ja meidät on voinut tavata myös Kuopion jäähallilla Nainen taklaa arki- tapahtumassa.

Viime lauantaina Kuopion Data Group Areenalla vietettiin tapahtumarikasta päivää. Naisille suunnattu Nainen taklaa arki- tilaisuus veti paikalle niin naisia ja lapsia kuin miehiäkin. Jäähallilla oli mahdollista esimerkiksi käydä kierroksella KalPa:n pukukopeissa, maistella terveellisiä herkkuja ja nauttia muotinäytöksestä. Ilta huipentui otteluun KalPa-Ässät! Savon Sanomilla oli oma piste Monttu-pubissa, jossa saattoi osallistua arvontaan, napata mukaansa päivän lehden tai vaikka tehdä tilauksen. Meidänkään päivästä ei vilinää puuttunut. Työn ohessa pääsimme nauttimaan Stand-upista, seuraamaan muotinäytöstä ja juttelemaan toisten yritysten edustajien kanssa. Meillä oli hauskaa ja aika jäähallilla hurahti nopeasti ohi. Tässä päivän vähäinen kuvasaldo! :-)

dddddddddddddddddddddd

Jos tanssijalkasi vipatti kaksi viikkoa sitten perjantaina ja suuntasit Kylpylähotelli Kunnonpaikkaan tanssimaan, saatoit tavata Roosan Savon Seniorilaulaja 2015- kilpailussa. Roosalla ei ihan ikä kilpailuun vielä riittänyt, joten kilpailemisen sijaan hän istui tuomaristossa. :-D Tuomaristoon kuuluivat muun muassa päätuomari Ulla Savolainen, laulaja Meiju Suvas sekä Savon Sanomien konkari Seppo Kononen. Sepon blogiin ”Jos kielin voisi kertoa” pääset kurkistamaan tästä linkistä! http://www.savonsanomat.fi/lukijoilta/blogit/jos-kielin-voisi-kertoa/

Seniorilaulukilpailun finaalissa kuultiin kymmenen upeaa esitystä viideltä naiselta ja viideltä mieheltä. Kummankin sarjan voittaja sai 1000 euron rahapalkinnon. Sanotaan, että nimi on enne. Miesten sarjan voiton vei iisalmelainen Voitto Rytkönen, kuitenkin laulutaitonsa eikä nimensä vuoksi, ja naisten sarjassa voittoon kiri Eija Kettunen Varkaudesta. Myös Savon Sanomat valitsi oman suosikkinsa. Tien Sepon ja Roosan sydämiin lauloi juankoskelainen Keijo Karppi!

Sitten markkinoille… :-)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pieksämäen syysmarkkinoilla sää oli nimensä mukaisesti syksyisen raikas.  Meidän onneksemme sadekuuroilta kuitenkin vältyttiin! Savon Sanomien teltan seinämät nimittäin unohtuivat matkasta, mutta sehän ei menoa hidastanut. :-) Kolea sää ei haitannut, kun oli tarpeeksi vaatetta päällä ja hommia riitti, ja aurinkokin kävi välillä näyttäytymässä. Meidän teltan molemmin puolin oli metrilakujen myyntikojut, joita päivän mittaan kävimme jokainen ihailemassa. Päivän päätteeksi pistimme suut makeaksi ja ostimme yhteensä 45 metrilakua matkaevääksi! Markkinapäivä sujui siis mukavasti. Tässä vielä pari kuvaa Savon Sanomien pisteeltä.

Kuulumisiin! :-)

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

ccccccccccccccccccccccccc