Hevosista sen näkköö – nyt on kevät!!

Ihan kummallinen mua tämä, vuojenaijattii ihan nurinkurin! Minullon joka hiivatin vuosj kriisi ko oon heinäkuussa syntyneenä tottunna suamaan äetin mansikkakakkua, ja nyt ei oo tiällä keskitalavella varmana mansikoeta maella, halameilla!

IMGP4007

Ei ou mansikkakakkua, mut minun köynnöspä vuan kukkii!!

Noh, mutta ei parane valittoo ko ei tuo ihan näen suomalaesittaen talavelta tuo keli pihalla näätä millonkaan. Joka paekassa vihertää, vesjsae se vuan on joka välillä ottaa kupoliin. Ja ne jokuset pakkasyöt, ko näetä kiwitaloja ei oekeen oo eristetty. Jokatappauksessa, pahin ”talavi” on tässä jo selätetty ja päevät on jo selevästi ruvenna pitenemmään. Tännään paesto jo niin nätisti aarinko että lähin migreenipiätänj pihalle tuulettelemmaan ja hevosia rapsuttelemmaan. Ja kyllä muuten huomoo että nyt on kevvääseen kiännytty! Elukoesta lähtöö nimittäen niin juukelisti karvoo, ettei oo tosjkaan!! Pesua nuo turjakkeet kaepois, mutta en raskinna ruveta jynsseemään ja läppeesä kastelemmaan ko ei oo tallia ja pihalla jootuuvat raakat olemaan. Tuon paksun talavikarvan kuivattelussa nimittäen mänis tunti jos toenennii, ja yöt on kuitennii vielä aeka viliposia!

IMGP4012

*pusku* Rapsuta nyt!!!!!

IMGP4013

Kertaalleen kylykee pyihkäsin… puutarharukkaset käessä rapsuttelemalla lähtöö muuten tuo talavikarva paremmiin mitä millään sualla :)

IMGP4018

Hempee hetki…

IMGP4021

Ei nuo miehet kyllä ymmärrä naesten tukanlaeton piälle mittään!! Kahtokkee nyt mikä afro tyttöparalla :D

IMGP4024

”Haettooko jos otan tässä torkut?”

IMGP4030

Tyypillinen teiniselfie?

On meillä muuten ihan hirveen pahapäeset elukat… isäntä tuossa huolti tuolta roovashenkilöltä kaviot ja pikkuemäntä vuan leppuutti piätään sylissä. Jokusen kerran yritti vettee jalakoosa poes, mutta ei sen suurempoo kriisiä näetten manikyyrien kansa. Ei nuille ies päehtiä tarvii piähän laettoo ko pyssyyvät paekallaan :) Ae niin, ja tuossa yks ilta ko olivat tässä pihalla vappaana, niin mänin aakasemmaan laetumen portin ja huutelin että tuuhhan Jimmy, nyt pittää männä nukkumaan. No sieltähän tuo meijän teiniangstista kärsivä pikkupoeka paarusti käskystä laetumelle, ja tuo roovashenkilö seuras nätisti perässä! Mie en käsitä!! Kukkaan niistä lie nuin kuuliaesia kouluttanna?? ;)

IMGP4027

Joo, no huomasinhan minä tuossa sisälle tullessa muitakkii ehania kevvään merkkejä. Pihalla pöötä ihan keltasena… Keliä ois ollu tännään pihalla vaekka lounas syyvä, mutta eipä tuohon juurkaan ennen paenepesuroentia istuta!

IMGP4005

Mut tästä sitä hittaasti mutta varmasti suunnattaan kessee kohti!