Joulupuun haku

Joulupuun haku on näellä nurkilla jonnii verran erjlaesta siihen koto-Suomen metissä rämpimisseen verrattuna. Joulupuufarmeja on vähän joka nurkalla, ja tänä vuonna pyörähettiin Ohaupossa kaverin pihalta puu hakemassa.

IMGP4625

Mikähän näestä ois paras…?

Nämä joulupuut kasvaa tiällä vähän noppeempo tahtia mittee Suomessa. Kolome vuotta sitten istutetut taemet on tana vuonna myyntikunnossa!

 

IMGP4630

IMGP4629

Puu löytyi!!

Puita olj vaekka muille jakkoo, mutta myö ihastuttiin johonnii vähän erjlaeseen! Pakkokos sen puun on aena ”normi”puulta näyttee! Näen perheeseen tulj Bob palleroinen, joka tuoksu ihan sitruunalta :D Ipatti kiukutteli ko se ois halunu normaalin, nätin ison puun, mutta sen jäläkeen ko se sae Bobille värkätä silimät niin johan ilime kirkastu!

IMGP4644

BOB THE BALL!!

 

Pittää kyllä kehua (ei oo maksettu maenos!!) että hyvät on sivut muuten tällä kavereihen farmilla. Rouva harrastaa lastenkirjojen kirjotusta vappaa aejallaan ja sen huomoo tuolta farmin facebook sivuiltakkii. Kääkeehän vilikasemassa puihen kuvia ja esittelyjä… :D

Oma lemppari olj tämä:

Meet Ivan, Supreme Overlord and Ruler of the Southern Quadrant.
His external beauty hides a burning ambition.
Born a commoner, he rose through the ranks of the Southern Army and swept to power after both Prince Derek and Princess Jeanne were felled within days of each other.
Rumours of who orchestrated the assassinations spread to every corner of Christmastreelandia, but anyone who mentioned Ivan’s name soon met a sticky end.
Are you brave enough to make Ivan (tree I32) your Christmas match and return peace to this fair land?

Loistavaa, Amy!!!

Kommentit

 • Ari Niemeläinen

  Kirjoteltiinpa Sarin kanssa sammaan aekkaan er puolilla mualimata samasta, mutta kuitennii niin er asiasta. Tarviiko sen joulukuusen aena olla kuusi? Kerran otti naapurin mieskin joulukuuseksi joulumännyn, mutta taes jiähä se kokkeilu viimeseks sillä saralla, tiälläpäen näetä kuusiakkii riittää, aenae toestaseks. Joulun ootuksia sinne jonnekin kaavas!

  • Sari

   No katohan, jopas sattu :D Kyllä tiällä tottapuhhuin kuusia on ikävä, mutta näellä on tiällä pärjättävä! Ja aenahan tuommonen mänty kuitennii muovikuusen päehittää.
   Oekeen mukavoo Joulun ootosta sinnekkii! Toevottavasti sataes ies vähän jouluks lunta!

 • Jari Holopainen

  Kiitos kirjoituksesta ja kuvista. Suomessa on pudottu jo kehityksen kelkasta – hoksasin sen christmastreelandiasta. Kuusien lisäksi meillä kannattaisi leikata kuluja ja elintasoa kerta linttuulla, jotta nousuun päästäisiin nopeammin ja seuraavina jouluina pukki tois mukavampia lahjoja. Pahimmillaan tiällä perutaan joulu monessa huushollissa, kun ei ole varaa.

  • Sari

   Hei Jari! No hyva etta ies jossain asioissa ollaan kehityksessa edella, ko kaikki muu tialla tullee semmonen 5-7 vuotta Eurooppaa jalessa :D Taalla kans on monilla aika tyhjat joulupoydat – julkaisivat just uutta raporttia ja vuodesta -84 koyhyydessa elavien lasten maara on noussut 15%:sta 29%:n. Vapaaehtoisjarjestot keraavat lahjoituksia joka puolella, mutta vaikka he voivatkin ehka joitakin perheita auttaa, varmasti jaa paljon viela auttamattakin… Surullista seurata miten Suomi on menossa samaan suuntaan mita NZ taman tuloerojen kasvun puitteissa…!

Kommentointi on suljettu.