Jouluviikon tunnelmia

Jouluviikko mänj vähän puoljunessa ko allekirjottanneelle iski perinteinen kolomen päevän migreeni. Jottaen kuitennii suatiin joulusia jutskia aekaseks.

Askartelukalenteri oli hyvä idea, mutta aeka paljon jäe kyllä tänä vuonna nuista askarruksista tekemäti! Mut onneks sentään kortteja on jokunen suatu väsättyä!

IMGP4750

Ei ennee poroja, mutta kuusia siitäkkii iestä :)

Ja piti tietennii käävä jokajooluset valot kahtomassa tuolla Temple View:llä. Osa kuvista viime vuojelta ko tänä vuonna olj kylymä, koski piähän ja olj kiire kotio :)

IMGP2697

Piruntorjuntabunkkerj ennen pimmeetä 2014

IMGP2715

Kaekenlaesia joolupuita….

IMGP4781

Ja sitten vähän pimmeempään aekaan 2015

IMGP4783

Pusikon värjloestoo

IMGP4785

 

Öölönnä sitten pukkas helteen. On tuo allas ollu täätettynä jo jonnii aekoo mutta ei aekasemmin oo tarvinna sinne pulahtamista miettiäkkään (siis meijän aekuisten, penikat oovat siitäkkii eestä rypeneet). Noh, tännään moporeissun jäläkeen, kun lämmöt olj kivunna tuonne lähemmäs kolomeekymmentä piti jo meikäläesennii parriin otteeseen käyvä viiluuttelemassa!

IMGP4788

”Oekee” allas maksas semmoset $50 000, tämä versio suatiin vähä halavemmalla :D

Matalahan tuommonen härpäkeallas on, mutta riittää ihan vallan maeniosti näehin pikapulahuksiin! Jospa tuo jokusen vuojen kestäes, vaekkakkii tämä auringonpaeste tiällä on aekasta kovvoo ja haprastaa muovit alta aekayksikön! Oeshan tuolla ipatin koolullakkii allas, jonne saes kääntioekeuven kesäkaaveks ostettua. Mutku se ei oo omassa pihassa… sinne pittäes lähtee asiakseen :D (ae minäkö laeska?? ;) )

Loppuun vielä kuva meijän feijoasta! Jee, se kukkii tuas ihan mahottomasti! Suahaan herkutella hetelmillä syssymmällä!

IMGP4792

Kommentit

  • Brightoneagle

    Voi kun meilläkin olisi japanin kesähelteillä tuollainen allas, mutta ei taida mahtua parvekkeelle :D
    Hyvää joulun jatkoa!

    • Sari

      On kylla ollut hintansa arvoinen vekotin! Meillakin on kuitenkin meren rantaan matkaa se tunteroinen pitkin mutkateita, eli ihan joka paiva ei sinne jaksa raahautua. Ja tosiaan sinne penikan koulullekin pitais sitten asiakseen aina lahtea, ja sekin jo kehtuuttaa jos siella altaassa tietaa viihtyvansa sen 5 minuuttia :) Toivottavasti teilla siella on kuitenkin hyvat ilmastoinnit asunnoissa. Kun ne lammot siella ilmeisesti kipuaa viela korkeammalle mita taalla meidan nurkilla!! Mukavaa vuodenvaihdetta sinne teillekin!

Kommentointi on suljettu.