Kiltti aatokuski…

Terveiset Uusseelantilaesille aatoilijoelle näen kesän kynnyksellä!

Hei sinä aatoelija! Just sinä siellä, naputtelemassa sitä tekstaria, tae tuijottamassa navia ja pähkeemässä että pitikös sitä seuraavasta risteyksestä kiäntyä. Tiijän ettet ussein huomoo minua(meitä), kaekilta kiireiltäs. On ollu raskas päevä, ja on kiirus kotio. Mut hellitätkö hetkeks ja kuuntelet.

Minä oon se ärsyttävä kakspyöränen. Kovaiäninen, aena tiellä. Ja hirvittävän pelottavakkii välillä, jota pittää huoltoasemalla joskus ehkä vähän väestee (tiijä mikä liivijengiläenen onkaan.. minäkkii mustissa goreissanj, KMC:n läpyskä hihassa – hirvittävän pelottava 160 senttinen naesimmeinen).

Sinä kiltti autoelija, voesitko  huomata minut. Minäkkii oon vuan immeinen näehen ajoromppeihen alla. Äet, vaemo, jonkun laps. Äet, joka halluis töehesä jäläkeen päristellä turvallisesti kotio perheesä luo. Oesitko niin kiltti että hetkeks hellittäsit siitä kännykästäs. Ja vilikasisit ympärillesj ennenko lähet perruuttammaan tahi vaehat kaestoo. Eihän siinä sinun aatoos kummosta lommoo tule jos minä pyörällänj siihen kylykeen poksautan, mutta mulla suattaa vaekka pahimmassa tappaaksessa lähtee henki.

Voetasko siis, kiltti aatokuski, katella molemmat ympärilleen ja ottoo toesemma vähän paremmin huomijjoon, jooko. Minä, ihan niinko sinäkkii, halluisin vuan töehen jäläkeen turvallisesti kottiin perheenj luo.

Terveisin, äet, vaemo, motoristi.

Untitled

Moppoo malloomassa ennen madallusta :)

Kommentit

 • Patapappa

  Tuotahan jo ensteeks peljästyin että liijjan korkeen mopetin on sulle myyneet, mutta että jos madallettuna nin sittehän ei mittää.

  • Sari

   Juu, olj kuule mielenkiintosta ensmaeset viikot ajella kun hadintuskin varpaat ylti muahan! :D Tuuman verran ko tiputti niin johan rupes homma luistammaan ihan eri malliin eika ennaa liikenneympyroihin/risteyksiin tulot ihan niin paljoo pelottanu! Napakka pyora on kylla, vaekka alakuun mutisinnii isannalle jottaen tuosta isosta koosta (edellinen oli Buell, eli ulukomitoiltaan ihan jonniiverran pienempi!). Piti sitten tuossa viimen vahan aekoo siitten myontee etta ”oekeessa olit, pyora kulukoo ko ajatus – kun vuan se ajatus kulukis…” ;)

 • Ari Niemeläinen

  Suosittelisin goren päälle sitten huomioliiviä ja kypäräänkin muuta väriä kuin mustaa! Ei tule aina ittekään moisia inhottavuuksia päälle laitettua kun tien päälle 2-pyöräisellä lähden, mutta ihan vaan sen oman näkyvyyden ja turvallisuuden kannalta saattais olla parempi. Ei peltilootan sisältä varsinkaan näin syyspimeillä ja huuruisilla ikkunoilla ole kummoiset mahdollisuudet motskaa, saati kuskia huomata. Turvallisia kilometrejä motoristinaeselle ja kaekille muillekin vielä tienpäälle lähteville tukan tuulettajille! Onkos Uuvessa- Seelannissakki syksy, ei taija, eikä pakkasiakaan, mutta se huomioliivi vois toimia sielläkkii. Onko tuo kuva niin kaakoo, oekeesti?

  • Sari

   Oikeessa olet, kylla huomioliivi on tarpeen! Se on vaan vahan liian helppo unohtoo… pittaes ommella tuohon takkiinsa se varmaan kiinni niin olis aena mukana :) Meilla on tanne kesa tulossa ja tuo kesaisempi ajotakki on onneks semmonen hopeanharmaa – vahan ko heijastinta koko takki. Pittaa ruveta sita kylla jatkossa piallaan pitamaan niin nakkyy vahan paremmin!
   Yopakkasia tialla on tuossa keskitalavella (kesakuusta elokuulle) ehka kahen, kolomen viikon verran lapi talaven ripoteltuna, eli ihan ympari vuojen ei kehtoo ajella. Mustoo jiata kun suattaa teilla olla. Muutenhan nuo paevalammot on ihan ok talavellakkii, 10-15 asteen valissa. Nyt on onneks jo lampimampee, vaekkakii parj alle 10 asteen uamua on tassa viikon sisalla ollut. Paivalammot kipuaa jo pialle kahenkymmenen! Ja kuva on ihan oekeesti tialta kaakoo, tuosta meijan aatotallin eesta :)

Kommentointi on suljettu.