Liebster-award!!!

Ae mahoton paekka, plokiuran ensjmäenen huomionosotus napsahti Australian Anulta joka kirjottelloo osotteessa lifeinenglish-australia.blogspot.com.au/ ! Kiitosta!

”Liebster awardin idea on uusien ja tuoreiden blogien löytäminen ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster Award annetaan bloggaajalta bloggaajalle.”

Siännöt:

1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.

2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.

3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.

4. Keksi 11 uutta kysymystä nimitetyille.

 

Anun varkkeemat kysymykset:
1. Mikä sai sinut aloittamaan blogisi?

Osallistuin tuossa jokunen vuosj sitten semmoselle ”Akateeminen kirjottaminen jatkokoulutettaville” -kurssille ja huomasin että hitto, tämä suomeks kirjottaminenhan on aekasta mukavata. Sitä ko tiällä pallon alla jootuu joka paekassa (paetti kotonaan) tuota inglishiä käättämmään,  niin oljpaan mukava värillä kirjotella kielellä jossa ei tarvii miettiä (aenakkaan ihan niin tarkkaan) että mitteehän sannoo tuossa kohin nyt olis parasta käättee. Ja sitten ko vielä viäntää omalla murteellaan niin ei voe kukkaan tulla kieljoppivirheistäkkään valittammaan, ko voep pistee virheet murteen piikkiin (aeka kiero oon, eikö ;) ) Kolomatta vuotta oon nyt sitten tätä plokia kirjotellu, ensin tuolla bloggerin puolella (http://kaahisteluja.blogspot.co.nz/) ja nyt suht tuoreena tiällä ”kotjnurkilla”, Savon Sanommiin turvallisten siipien alla. Ja ohan tämä heleppo ja hyvä tapa esitellä tutuille näetä meijän ”uusia” kotjmaesemia, sillon ko jaksaa nuita kuvia tänne lattailla… :)

IMGP3953

2. Onko blogisi muuttunut paljon sen alkuajoista ja jos, miten?

No joo, kaet se lajisa on muuttuna, vaekka taetaa vieläkkii tuo punanen lanka olla hukassa näetten turinoihen kansa…heh! Aenakkii tämä murteella kirjottaminen on helepottuna kummasti alakuajoesta, mut tiijä sitten sitä näkkyykö se lukijoelle asti. Ja enemmän ahistaa nykyvään tuo ”Julukase” napin paenaminen… jotenkii sitä ei oo ikinä tyytyväenen näehin kirjotuksiisa. Alakuun sitä ei kovinkaan paljoo ressannu :)

 
3. Mitä piirteitä arvostat muiden blogeissa?

Rehellistä, elämänmakusta tekstiä eikä mittään turhoo kiiltokuvameininkiä. Hienot valokuvat on tietennii boonusta, muttei välttämätöntä.

IMGP3999

Kirjasto se on piennii kirjasto! Sunnuntain Kawhian reissulta :)

4. Lempielokuvasi ja -kirjasi?

Paras kirja(sarja) on varmaannii Dan Simmonsin Hyperion sarja. Kunnon scifiä johon on heleppo uppoutua tuntikausiks.

Elokuva..hmmm… tämä on hiton hankala ko nuita hyviä leffoja on nurkat pullollaan! Jos tässä kottiinpäen vetäes niin Sormusten Herrat tietennii, mutta ehkä kuitennii kallistusin tuonne vähän vanahemman (yllättäen scifin) puolelle ja sanon että Alien.

 
5. Minkä asian haluaisit olevan toisin elämässäsi juuri nyt?

Suomiystävät, tänne, HETI! Muuten on oekeestaan elämä aekasta mallillaan, mutta ystäviä on tietennii ikävä ko niitä hyvässä lykyssä näkköö kerran vuoteen :(

bw puu

6. Piirre, josta olet itsessäsi ylpeä? Entä vähemmän ylpeä?

Ehkä sitä on eniten ylypee tästä sitkeyvestä (vae liekköön hölömöyttä??). Periks ko ei anneta, vaekka välillä tulloo tiiliseinä vastaan. Kyllä ne asiat etennöö, vaekkakkii välillä hittaasti.

Ja sitten se ei niin ylypeyven aehe, eli perjsuomalaenen negatiivisuus, joka meinoo puskee välillä väkisellä piälle!! Siitä ollaan tässä vähitellen, vuosien harjottelun jäläkkeen piäsemässä erroon, mutta silti se sieltä välillä vuan piätään nostelloo…prkl!

 
7. Suurin muutos elämässäsi?’

No oeskoon tämä Uuteen Seelantiin muutto. Horjutti kyllä elämän perustuksia oekkeen kunnolla, mutta silleen hyvällä tavalla. Jos Suomeen olis jiäty, olisin varmaan vieläkkii siellä samassa vanahassa työpaekassa, tuskin olis mittään uskaltana lähtee elämässään muuttammaan ko vakityö kuitennii olj. Nyt on tullu opiskeltua parj uutta tutkintoo (BSc, MSc) ja toevottavasti kolomattakkii pukkoes lähiaekoena, mahottoman mukava uus (oman alan) työpaekka, uusia tuttavuuksia ja kokemuksia rikkaampana kahtelen nyt elämee ihan erj silimin mitteen 10 vuotta sitten!

8. Minkä elämänohjeen antaisit 15-vuotiaalle itsellesi?

Luota ihtees. Elä kuuntele muihen molloomista, sinä oot hyvä just ihan omana ihtenäs! Ja Dream Big!!! Mikä tahhaansa on mahollista kun vuan sen piätöksen tiet ja sen jäläkkeen tiet töetä sen unelmas etteen. Kukkaan ei oo suavuttanu elämässään isoja asioeta kotona makkoomalla.

IMGP2468

9. Kolme asiaa, joista iloitset nykytilanteessasi?

Aevan mahottoman ihana, fiksu, huomaavaenen ja kaekin puolin mualiman paras lapsj!! (joka kuulemma lähtöö ensj viikolla kouluvvaan evustammaan WaiMath matikkakilipaeluun – 7-8 luokkalaisista on kissoihin valittu kolomen ipatin tiimi). Eikä tuo ukonkutalekkaan mikkään toevoton tappaus oo ;) Ja tämä ”uusj” kotjmua jonne ollaan kottiuvuttu paremmin ko uskalsin toevookkaan.

 
10. Mitä odotat (tai pelkäät) tulevaisuudeltasi?

Taijan nyt toestoo ihteenj, mutta ymmärrettävästä syystä! Halluisin suaha tämän vimosen rojektinj (väetöskirja) piätökseen. Hiton hiasta toohua töihesä piälle kirjotella, mutta kyl se siitä…

 
11. Mitä haluaisit toivottaa lukijoillesi?

Aevan ehanata elämänjatkoo kaekille. Naattikkee niistä pienistäkkii asioesta, aaringonnoosusta, usvasta pellolla, vesjpisaroesta hämähäkinseiteissä… pienillä asioella suap heleposti päeveesä piristettyä ko vuan pittää silimäsä aaki. Ja hymmyilkee hyvät immeiset! Se ei maksa sulle mittään, mutta suattaa piristee kummasti ympärilläolijoihin elämee :)

helmet

Ja sitten niitä kysymyksiä muille plokiloelle!

1. Jossei ois rahasta kiinni, mikä olis unelmiesi matkakohe?

2. Mikä on tärkein ohje jonka annat lapsilles?

3. Mitä kodinkonetta iliman et vois ellee ja miks?

4. Mikä on tärkein syy bloggoomiselles?

5. Kuka teijän perheessä kokkaa?

auringonlasku

6. Auringonnoosut vae auringonlaskut?

7. Mikä olj isoin huavees ala-asteikäsenä ja ootko sen suanu totteutettua?

8. Entäs täysikäsyyven kynnyksellä?

9. Ihanin mummolanmuisto?

10. Ja paras herkku äetin keittiöstä? Onko luppoo antoo reseptiä etteenpäen? :)

11. Tulevaesuuvensuunnitelmia, mitä halluut olla ”isona”?

 

Tämä huaste on jo kierrellynnä ympärj ämpärj kaekkialla, eli jätetäänpäs huaste aaki, vastaelkee alottelevat plokkoojat ja jättäkkee mullekkii viestiä ja linkkiä plokkiinne jos vastootta. Parj mukavata ulukosuomalaesten plokia halluun kuitennii tässä maenita, elikkäs ottakeepa mamut Ina ja Minna koppi! Minna kirjottelloo osotteessa http://www.mamunamaailmalla.com/  ja Inan mahottoman nättiä kuvia löötyy osotteesta http://teatots.blogspot.co.nz/.

Kommentit

 • Timo Lampi

  Woe voe kun tuassiisa olj mukavoo kuulla savvoo.
  Ja mukavii oli kans lueskella noi vastaukset. Ittelläni se on kans kiertänny ja jos joku haluu sen lukee ni se löytyy plokistani haulla; haaste,
  http://www.partapappa.net.

  • Sari

   Heh, kiitosta vuan Partapapalle :D Pittääkii käyvä kahtelemassa minkälaesen huasteen ne sulle on heittänneet :)

Kommentointi on suljettu.