Mikä miussa on vikana?!?

Ae juukeli sentään!  Oli vappaa lauantai tiedossa. Isäntä mopoelemassa kaverinsa kanssa, tyttö kaverinsa luona. Ei kertakaikkiaan mittään suunnitelmia, eli ois voinu joko makkoilla päevän (kerrannii!!!), tai vaikkapa kirjotella työhommiaan jos sille piälle sattuis.

Mut ei, pöljä sitä pien immeinen on. Viattomasti kaikki alako, pyykkiä pestessä, ajatuksesta että ”josko vaikka vähän tuota vierashuonetta järkkäilis että joskus piäsis sinne niitä laminaatteja laittelemmaan”. Kun koko talossahan siis on tietennii kiwityyliin kokolattiamatto, jonka olemassaolo suomalaista ketuttaa ko pientä oravoo. Eli piätin siinä sitten ”ihan vähän vuan” värkkäillä.

Tyhjensin huoneen (sängyn purku, kirjahyllyjen ulos roudaus), imuroin. Noh, samahan tuo mattokkii tuosta on vetäistä pois…

PicMonkey Collage

1. Matot kivoilla piikeillä kiinni. 2+3. Ja arvaisittako muuten että kysseessä on suomalaisen luonnontieteilijän kirjahylly ;) 3. Jaa-a, kukahan jaksais tuon noin 10 neliöö paksua kokolattiamattoo raahata huoneesta ulos???

No mutta nyt kun on tuo matto pois, niin eihän nuita piikkilistoja voi tuonne jättää, joku vielä särkee ihtesä! Ja sitten on sama kyllä naputella nuo lattialistattii pois, samalla vauhilla.

Ja ompas muuten likaset seinät! Pesasempas nekkii joutessan, mutta juon kyllä välillä munkkikaffet!

PicMonkey Collage2

1. Minimunkki minikaffella 2. Syksyä pukkaa ja krysanteemit kukkii 3 – ja mitäs sitten hurjuttaan???

No niinhän siinä sitten kävi että seinänpesuainepurkissa luki ”soveltuu ennen maalausta tehtävään pesuun”…. ja siitä se idea sitten lähti. Lattiat betonilla, seinät pesty, entäs jos vähän vaikka mualaisinkin? Kävin hakemassa ipatin kaverin luota, käytiin ruoka- ja maalikaupassa ja eiko kotio hommiin! Yheksältä viimein lopetin. Jänskättävät hetket oli kyllä siinä vaiheessa ko tehosteseinän purkin aukasin ja totesin että hitto tämähän on turkoosia eikä mittään tummansinistä… Noh, vejin kerroksen seinään silti, katellaan miltä näyttää parin kerroksen jäläkeen kuivana!

PicMonkey Collage3

1. Niin oovakko muka sammoo väriä nuo tummat siniset, hä? 2. Penikanpahalainen kävi räpsimässä äetylistä kuvia :)

Mutta joo, että tämmönen päevä! Mitenhän hitossa sitä ei ossaa oikeesti olla aloillaan? Mutta toisaalta, haetannekko kait tuo jos mieleisiä hommia värkkäilee? Viikot ko joutuu enemmännii aivotyötä tekemään niin tämmönen fyysinen härveeminen jossa näkkee kättesä jälen heti on aikasta palakitsevaa!

Hyvvää Vappua Kuopio, Uusi Seelanti kuittaa ja painuu hyvin ansaituille yöunille.

 

ps. kuvia valamiista huoneesta tulloo sitten kuhan isäntä suap laminaatit paikalleen :)

Kommentit

 • Jari Holopainen

  Remontti se voep olla hieman vaarallistakin puuhaa. Nimittäin ajankäytön suhteen. Sitä huomaa helposti, että tuotakin kohtaa voisi ehostaa ja sitten tuota. Pian onkin koko talo remontissa. Remontti kyllä palkitsee, mikä siinä parasta onkin.
  Helsingissä ja ehkäpä koko maassa Vappupäivää vietetään aurinkoisessa säässä. Tsemppiä sinne maapallon toiselle puolelle!

  • Sari

   Sita se juurikin on Jari – pahin mahdollinen ajansyoppo!! :) Ihan aikuisten oikeesti tarkoituksena oli vaan vahan aloitella huoneen tyhjennysta tulevaa laminaatinlaittoa ajatellen. Lounaan jalkeen oli tarkoitus tehda jo ihan muita hommia, mutta eihan sita sitten tietenkaan malttanut lopettaa! Onneksi on tuota muuta tekemista sen verran paljon normaalisti, ettei koko talon remontti ole ihan viela mielessa!

  • Mustamies

   Oliko siellä Hesassa kuinka paljon haalari-asuisija remontti miehiä ?
   Jos niitä ol paljon, niin ne varmasti ois remontoineet ison-kerrostalonkin Wappu-yönä !

   • Sari

    Hei eikos ne haalariasuiset remonttimiehet rakentanneet tana vuonna saunan??? Mitenkahan nuo sais tanne pyorahtammaan, kun olis taallakin pallon nurkalla saunalle tarvetta :D
    Kuntosalin saunaa ei oikeeks saunaks lasketa, ko siella Harvian kiukaan ylapuolella lukee etta vetta ei saa heittaa! Kuulemma on health and safety hazard jos sahkokiukaaseen paasee vetta :D

 • Jari

  En käynyt haalariväen rakentamassa maailman suurimmassa saunassa löylyjä ottamassa, mutta kieltämättä kuntosalin saunan varoitusteksti vetää mielen mietteliääksi.

Kommentointi on suljettu.