Mt. Pirongia forest park

Savolaenen, mehtäläenen, eihän sitä immeinen pärjee jos ei oo jonniisortin pusikkoo ympärillä. Ja sen löötäminen ei muuten ou yhtä heleppo nakki mittee siellä kotonurkilla (entisenä Julukulan ja Rypysuon asukkina arvostaa sitä että piäsöö mehtään suoraan kotjovelta!). Mutta onhan meillä onneks tässä nurkilla tuo Pirongia vuori, ja käätiinnii siellä viime viikonloppuna tuas yhtä kaveria kiduttamassa eli vähän puarustamassa ylämäkkeen :)

pksmap6(Kartta kohteesta: http://www.mtpirongia.org.nz/index.html)

Ruapane lookoutille kivuttiin (tuolla numero kolomosen nurkilla) ja matkoo parkkipaekalta huipulle ei ollu ko 2 km, mutta kyllähän tuohon hyvin suatiin se kolome varttia kulumaan (anteeks Hanne, toevottavasti ei ollu jalat ihan solomussa ylämäkiriäkin jäläkeen! hehiö!) Mutta eipäs pölötetä turhia vuan annetaan kuvien puhua puolestaan!

IMGP3875

Summitille asti ei jaksettu puarustoo…  (laeskamadot :) ) Ja vaekka poloku oljkii hyvä, niin ei ehkä suositella polovivaevasille!

IMGP3891

Tuskallisen puuskutuksen jäläkeen.. perillä!!

IMGP3901

Ipatti naatiskelloo maesemista!

IMGP3897

Ja Isännyys toesenlaesista maesemista vanahan tuljvuoren kraaterin suuntaan. Onneks nykyään tämä meijän kotjvuori ei oo ennee aktiivinen!

IMGP3898

Smurffisieniäkkii löyty matkalta – ei maestettu ;) On se kasvillissuus näellä nurkilla vähän erjlaesta mittee siellä kotosalla. Varsinnii saniaisia löytyy vaekka muille jakkoo ja nuo isot puusaniaiset on tietennii se oma suosikki (alimmaisessa kuvassa, joka oli zoomattu jonnekkii keskelle mehtee).

IMGP3908

IMGP3883

Untitled

Maesemakuvia oes ollu enemmännii tuolta näköalapaekalta, mutta pittää laetella niitä enemmän joku toenen kerta ko tuo netti suostuu tuas yhteistyöhön :)  Mutta tässä nyt kuitennii vähän ensjmakua tästä meijän kotonurkkien maesemista!