Starlight blogger award

Ae mahoton paekka tuas! Kaekenmualiman palakintoo tuolla plokimualimassa kiertää, joeta plokkarit jakkaa toesilleen. Ideana näessä on siis se, että tämmöset vähän taka-alalle jiäneet ja vähemmän lukijoeta keränneet plokittii saes vähä julukisuutta ja lissee lukijoeta. En jaksa oekeen uskoo että nyt jo toenen tämmönen palakinto vähhään aekaan napsahti tälle minunnii plokille!! Itestä välillä tuntuu että ei kaet näetä minun horinoeta muut käy lukemassa ko korkeintaan muutama kaverj ja ehkä parj muuta jotka savvoo ymmärtää. Mutta näen on näköjään Australian takamaelle asti sana plokista kiirinä jollekkii joka tykkee lukkee jonninjootavia höpinöetä ;) Ihan mahottoman iso kiitos Jonna U. Me mennään bussilla-plokista tästä huomionosotuksesta! Ihanhan tässä ujo pienj savolaestyttö punastuu!

Kääkee muuten ihmeessä tutustumassa Jonnan ja perheen mahottommaan road trippiin Aussilan takamaella! Hattua nostan, uppeen näkönen bussireissu on perheellä mänössä, mutta suattais mulla jiaha tekemati! (hmmm… tae ehkäpä siitä eläkepäeville ideoo…!)

Mutta että mikäs se tuas tämmonen Starlight Blogger Award on? Tässäpä nyt ensjalakuun nuo ohjeet inglishiks:
The Starlight Blogger Award is to highlight and promote Inspiring Bloggers.
Here are the rules for the Starlight Blogger Award:
 1. Thank the giver and link their Blog to your post
 2. Answer the 3 questions given to you
 3. Please Pass the award on to 6 or more other Bloggers of your choice and let them know that they have been nominated by you.
 4. Include the logo of the award in a post or on your Blog please never alter the logo and never change the rules

..ja sitten  sinnepäen-savonnos:

Siännöt:

1. Muista sannoo kiitos ja kumarrus sille plokkoojalle jolta tämän palakinnon oot suanu. Hyvä oes jos pistäsit myös linkkiä sen palakinnonantajan plokkiin.

2. Vastoo kolomeen kysymykseen jotka oot palakinnonantajalta suanu.

3. Pistä hyvä kiertoon, ja anna palakinto vähintään kuuvelle plokkarille joihin jutuista tykkeet. Muista käävä tietennii maenihtemassa ko. plokkareille asiasta, etta ossoovat vastaella kymyksyksiis!

4. Liitäppä vielä tuo palakintologo plokkiis, ja pie se logo aena samanlaesena. Elä mää sitä omin nokkines muuttelemmaan! Ja siäntöjennii pittää pysyä muuttumattomina, niitäkkään ei parane männä härkkimmään.

Sittenpa ne Jonnan kysymykset:

1) Lasketko blogisi saamaa palautetta? Jos, niin mistä syistä?

No eipä sitä varsinaesesti laskettua tule, mutta tosj mukava seurata. Sitä vartenhan myö tiällä kirjotellaan että joku näetä lukis, ja tilastoja on sen takia mukava seuraella ja kommentteja lukkee kun sillä tavalla ”kuuloo” jottaen sieltä ruuvun toeselta puoeltakkii ja työ lukijat tuletta vähän tavallaan ”todellisemmiks” mulle, kirjottajalle :) Mittään järkee tiällä olis itekseen kirjotella, jos kukkaan ei kävis lukemassa tae kommentoemassa!!! Iliman lukijoeta ei olis tätä plokiakkaan.
2) Onko elämässäsi ollut yhtä suurta käännekohtaa, johon suhteutat elämääsi ennen/jälkeen-vertauksin? Mikä?

No lienöö ollu tämä tänne Uuteen Seelantiin muutto. Se pisti elämän niin monella tappoo ylösalasin että välillä tuntuu että se Suomessa 10 vuotta sitten asunu Sari olj ihan eri immeinen mitä tämä nykynen minä. Ja ko miettii että millä mallilla elämä olis, jos olis jiäny Suomeen… Tämä on yks niitä kiännekohtia joesta ei voe muuta sannoo ko että onneks tulj tehtyä :)
3) Millä kielellä haluaisit oppia ilmaisemaan itseäsi sujuvasti?

Hmmm… joskus huaveilin ranskasta, mutta nyt ehkä kiina tae japani. Tuolla yljopistolla pyörii niin paljon nuita aasialaesia opiskelijoeta, ja olis hassua jos pystyis niitä tuolla kahvilla istuissaan salakuuntelemmaan ;) No ei tosj, halluisin joskus reissata ko. maessa ja ies jonniimoenen kieljtaeto olis varmasti  evuks!

 

Ja sitten kysymyksiä jakkoon!

1. Koska kaekki palakitut plokit nyt sattuu olemaan ulukosuomalaesten kirjottamia, niin kertokkeepas mikä on se ihan paras asia uuvessa kotjmuassas jota iliman et ennee ossois ellee, ja miks?

2. Ootko syvämeltäs enemmän muaseutuimmeinen vai townie, niinko nuita kaapuntieläjiä tiällä meijän nurkilla kututaan?

3. Tähänastisen elämän kohokohta?

 

Kovin montoo plokia en seuraele ja ne joeta seuroon oovat jo tämän palakinnon suaneet (niinko esmes tämä Our Osaka Blog) ja joellekkii jo tuota Liebsteriä justiisa laetoin, niin kuutta plokia en ossoo tähän listata. Mutta aena siä parj mukavannäköstä plokia löötyy, jotka oovat palakinnon ansaenneet kun jaksaavat jutuillaan ja kuvillaan meitä ilahuttoo!

1. You´re not in Kansas anymore Dorothy, mutta Annipa on! Oli ennen onnianni plokissa savolaeslähtönen Anni kertoiloo perheesä elämästä tuolla Kansasin aakeilla laakeilla.

2. Saman otavan alla plokin Hanne kirjottelloo Norjasta niin mahottoman kauniilla (heppa)kuvilla kuvitettua plokia, että eihän sitä voe olla seuroomata. Katteellisena tiällä ihastellaan Norjan kommeita maesemia!

3. Ja vielä toenen ameriikansuomalaesen ploki, Veeran Kaukana Kotona.  Herttanen ploki suomalaesen eskariopen ja ameriikkalaesen sukellusvenemiehen elämästä ison meren rannalla :)

Onnee ja terkkuja kevväesestä Uuvesta Seelannista :)

Ja loppuun päevän kuva.  Tähän yhteen kuvvaan kuluminoituu lasten urheiluharrastusten syvin olemus:  ystävät! Tappio tulj viimesestä pelistä (hoppeeta kuitennii suatiin!), mutta ihan mahottoman hieno kaus takana ja uusia uppeita kavereita suatu tuas kourallinen. Ja parasta tietennii on se, että yhen parraan kansa on samassa tiimissä suanu olla jo neljä kaatta. Toevottavasti vielä ensj vuonna (viimenen vuosj ennen collegeen lähtöö) piäsisivät sammaan joukkueeseen!

IMGP4062

 

Kommentit

 • Jonna U

  Kiitos vastauksista naapurimaan Sari. Ajatella, että Suomen Turussa asuessani Savossa asuvat sukulaiset tuntuivat melkein vierasmaalaisilta, ja nyt tippa linssissä luen niin tutun kuuloista haastelua. Siinäpä yksi kieli jonka minä haluaisin osata!

  • Sari

   Voi tiedan tunteen! Ita-Suomesta kotoisin olevana tuo ruotti on aina ollut jotenkin arsyttavaa (kun sita tuolla Kuopion nurkilla harvemmin tarvii!!), mutta nyt olin ihan tapinoissani kun meidan labrassa aloitti ruotsalainen opiskelija, ja valilla saa kuulla kun tuttua kielta :D

Kommentointi on suljettu.