Uutta Vuotta!

Hyvvee uutta vuotta tasapuolisesti kaekille! Reilu viikko jo tuoretta vuotta takana. Ja mittään en oo tehny! Mut eikös se vähän niin oes tarkotussii, kesälomalla, että leppäelöö?

Ko mittään ei oo tapahtunna, niin arvelin että villautan muutaman kuvan uuvenvuojen pippaloesta. Vuojenvaihe oli aeka helteinen, lämmöt tuolla +28 kantturoissa, eli tarkenj! Pippalot olj tuttavan luona tässä ihan nurkilla, ja ko pilleihen isäntä on kaheksasosasuomalaenen (pitkä tarina – pitänöö joskus sekkii kertoo!) niin mäenlaskuahan olj tietennii penskoelle järjestetty!

20151231_154924

Vilttejä, muovia, sprinkleri.

Hieno viritelmä, eikö! Vanahat viltit on pohjalla vähän pehmukkeena, ko mua on tosi kova!! Ja tuota viritelmee jouvuttiin jatkammaan ko tuostahan isommat jatko matkaansa vielä pitkälle nurmikollekkii. Eli hyvät vauhit siitä sai!

20151231_155249

Koelasku

Alakuun oli liukasteena astianpesuainetta, mutta ko sitä mäni semmosia miäriä että kesken meinas loppua, niin tälle talonisäntä lööti sitten korvikkeen… teki sitten liuoksen pyykkipulverista! :D Aenoo huono puoli tuossa olj se että nurmikolla oli kiitettävät miärät ohdaketta! Sai nimittäin tarkkaan katella missee kävellöö ettei sua piikkejä varpaisiinsa!

20151231_160026

Kokkeili ne aikuisettii… :)

Tunnustoo pittää, ite en testannu tätä riemua, mutta tämä meijän isäntä kokkeilj muutaman mäen ja tyttö taes siellä viihtyä pidemmännii pätkän  lätreemässä. Ja talon isäntä veti rantavermeet piälle ja näytti mallia komialla mahalaskulla – telus varmaan toesta tuntia penikoihen kansa tuolla mäessä laskemassa :D

Ite vuojen vaihehan mäni sitten perinteisesti peiton alla, täyvessä unessa, mutta tulipaan ainakii vuojen vimoset tunnit vietettyä hyvässä seurassa!

Oekeen hyvvee alakanutta vuotta tasapuolisesti kaekille, elekeekä palelluttako varpaitanna siellä pakkasissa!