Viikkokalenteri #1

Hyvee joolukuuta!

Muanantaena täätty nuamakirja jo joolukuusenkuvista, ja tiistaena koristelivat kuusen jo meilläkkii töessä! Alakuun ihmettelin että mittee hittoo ne höyryvvää nuihin kuusien kansa jo kuun alussa, mutta kylläpä tuon nykyvään jo ymmärtää. Ko keli on näen kesänen, eipä sitä siihen joolun tunnelmaan oekein muuten piästä ko koristelemalla joka paekan jo aekasessa vaeheessa. Meille ei kuitenkaan kuusta oo vielä tullu, ja muanantae iltakkii mäni kuuntelemassa ipatin soittelua koulun orkesterissa. Kerkiihän nuo kuuset vielä…!

Minä virittelin tänä vuonna vähän erjlaesen joolukalenterin tuolle tyttärelle, ja sen kanssa ollaan nyt värkkäelty jo muutamana iltana. Mukavoo yhteistä ajanvietettä, joten jaetaanpas nyt teillekkii viikon askarreet :)

Tiistae:

Alotettiin ihan perinteisellä lumihiutaleihen leikkelyllä. Sotkua riitti, mutta nyt on jokunen nätti hiutale ikkunoeta koristamassa. Näetä varmaan tehhään tässä joutoaekoina lisseekii. Tytöllä olj nimittäen tiistaena vähän kiire – koolun tanssiaeset olj tiistaeiltana ja sinne piti sitten laettautua vimosen piäelle.

IMGP4550

IMGP4554

 

Keskiviikko:

Vanahat myrkkypullot sae enkuleita kaveriks! (ylläri, tännään ei ollu ylimiäräsiä mänöjä!!!)

 

IMGP4549

Torstaena sotkettiin tuas – tällä kertoo liimalla :D

Katellaanhan mittee näestä palleroesta tulloo! Vähän tuntu  huteralta tuommonen 1:1 liima-vesiseos. Niin, ja iltamänöjä ei tytöllä ollu mutta koulussa ”Tech Arts concert”. Eli esittelivät käsityö-musiikki-kotitaloustuntiensa antia vanahemmille, jotka pystyy koululla juoksemmaan keskellä päevee… Tyttö olj tehny käsitöessä muuten komian kettu-pipon. Korvat ja pelit oranssissa pipossa, hieno olj!

IMGP4556

IMGP4559

IMGP4564

Perjantaelle pukkas yllatysvierasta, elikka askartelut jae tekemati. Mitteehan tasta mahtaa tulla? Palataan astialle parin paevan piasta, niin sittenpahan niatte! :)

IMGP4567

Kommentit

  • Brightoneagle

    Upeita teidän lumihiutaleet! Me tehtiin myös niitä tänään lasten kanssa, mutta meillä oli kyllä astetta tai jopa kahdeksaa simppelimmät kuviot :D
    Millä teitte teidän kuviot?

    • Sari

      Kiitosta! Ihan saksien kanssa kiroiltiin :D Tylsat fiskarssit ja paksu, taiteltu paperinivaska eivat oikein meinanneet suostua yhteistyohon!!

Kommentointi on suljettu.