Viikkokalenteri #3

Seuraava setti askarteluja tulloo enemmän ko vähän myöhässä! On olevinnaan ollu (tuas) kiire, eikä oo kerennä… Nyt sitten ko kesäloma alako niin istuuvuttiin tyttären kansa alas ja tehtiin jottaen ies nuista askarruksista mittee tuolta kalenterista on löötynnä.

IMGP4618

Peukkuporoja :)

Semmonen harmillinen takaiskuhan tässä tietennii tulj, että värillistä kartonkia ei oo suatavilla! Jos vaekka minkälaesta paperia löötyy, mutta pahvit pittää ostoo valamiina korttipohjina. Mutko.. entäs jos en halluu tavallista korttipohjoo?! Halluun tehä ite, omannäkösen, eli vähän vinon.. ;)

IMGP4741

Kuusia ja kangasporoja

Mut onpaan kumminnii ies paperjversioeta jo ensj vuotta varten valamiina. Pittää tässä vuojen mittaan katella minkälaesiin korttipohjiin nuo sitten liimaeloo.

IMGP4744

Kaho ihmettä, tuas poroja… Jo on mieljkuvituksetonta porukkoo :D

Ja jäe tämä leivontahhii vähän viimetippaan, ko ekat piparit tulj vasta eilen paestettua! Torttuja on tullu testaeltua, ja tiijoks vuan jos satutta joolun aekaan näellä nurkilla pyörimmään että kaapan luumuhillo ei tiällä oo ihan samanlaesta mittee meijän musta tökötti. Hyvät tortut silläkkii tulloo, mutta perinteisemmät suap ko ostaa kuivaluumuja, keittellöö niitä jonkun vartin verran ja surrauttaa monjtoemikonneella muhjuks. Kyllä näkkyy meijän torttuhirmuun (=isännyys) uppoovan hyvät miärät torttuja, eli kaet ne ihan suht autenttisen makusia sitten oovat ;)

IMGP4740

Kaks kotjmuata sulassa sovussa tuas rinnakkaen.

 

Ja piparinpaestossahan kävi tietennii perinteiset… Suomi jäe vaaleeks ko NZ otti ja kärähti. Ja niinhän se ihan luonnossakkii tapahtuu: tiällä polttaa nahkasa huomattavasti herkemmällä mittee siellä koto-nurkilla :)