Lasten urheilukisat – Weetbix Tryathlon

Olj tarkotus kirjotella tämän päevän lasten triathlonista, jota tryathloniks tiällä kututaan. Mutta lapsella olj viikolla koulun leiri jossa kipusivat tuonne Pirongian huipulle (8 tunnin vaellus) ja penikka sae semmosen rakon kantapiähäsä että eihän siinä kenkiä jalakaan laetettu, suatikka sitten juostu!

Mutta että mikä Tryathlon? Tässä kisassahan on siis ajatuksena vuan suaha lapset urheilun parriin ja oekeesta kilipaelusta ei oo kyse, vuan enemmännii ihtesä ylittämisestä ja mualiin piäsystä. Kisoja on pitkin vuotta ympärj muata, ja innokkaemmat kääpi osallistumassa usseemmallakkii paekkakunnalla! Myö ollaan vuan pysytelty tiällä omilla kylillä, jo ihan siitäkkii syystä ko tiällä uintiossuus on altaassa, ko rantakaapunneissa pistäävät penikat merreen! Kilipaelumatkat miäräytyy lapsen iän mukkaan ja kisat on tarkotettu 7-15 vuotiaelle. Meijän ipanan ikäluokan urakkana olis ollu 200 m uinti, 8 km pyöräely ja 1.5 km juoksu. Mutta ko tältä vuojelta tarinoo ei sitten tullukkaan, niin tässäpä kuvia viime vuojelta, ja jos kiinnostaa niin tarinoo toissavuotisista kisoesta ja lissee kuvia löytyy tiältä.

Tiällä tuas!

Sponsorien järjestämiä kilipaeluja
Tramppatemppuiluja! Hitto että nuo ipanat on nohevia! Tämä mummo katkasis selekäsä jos tuommosta yrittäes.
Sponsorilahjontoo jo pieenstä pittäen :)

Tänä vuonna olj huomattavasti paremmat järjestelyt mitä aekasemmin ko piästiin ihan altaan reunalle kahtomman uinteja!

Pienempien avustusta
Oottavan aekan on pitkä!

Tuljko kenellekkään muulle muuten mieleen että miten puhasta vettä on altaassa sen jäläkeen ko 2500 penikkoo on siellä kääny pulikoemassa…. yöh…

Violettipiposet 11 vuotiaat. Tyylillä ei väliä, kohan vuan yrittää parraasa!
Väsähtäny avustaja tauolla.
Tjaah, mihis minä sen pyöräni jätin…
Löytyhän se!! Ja tyttö muuten fillaroi TUNTURILLA!
Juoksureitti kulukoo yliopiston nätin kampuksen läpi.
Determination!!! Loppukiri!
Good on’ya Pirongia kids!

Tosj mukavat kisathan nämä on. Myö ollaan tiällä jo lapsen omasta pyynnöstä juostu jo aenakkii kolomena vuonna, ja harmittava takaisku oli ko tänä vuonna ei piässykkään osallistummaan. Mutta onneks ikkee on vasta se 12 vuotta (tae noh, kohta 13!), eli vielä on mahollista ensj vuonnakkii yrittee jos vielä kiinnostaa!