Garnier Micellar puhdistusvesi

* Blogikirjoitus sisältää kaupallista yhteistyötä kosmetiikkamerkki Garnierin kanssa.

Hei taas!

Osallistuin tuossa viime keväänä Facebookissa Garnier Suomen järjestämään kampanjaan jossa jaettiin tietty määrä Micellar puhdistusvesiä ilmaiseksi tykkääjien kesken. Tietysti firma toivoi että tuotetta testataan ja annetaan oma mielipide siitä heidän sivuillaan.

Ilokseni minulle ilmoitettiin sähköpostitse että olin 500:n ensimmäisen joukossa jotka saisivat tuon tuotteen testattavaksi. Viestissä minulle luvattiin toimittaa tuote kesäkuussa..

No.. kesäkuu meni, tuli heinäkuu. Sitten tuli elokuu, eikä vieläkään tuotetta. Tässä vaiheessa rupesin kyselemään toimituksen perään. Laitoin Garnierelle sähköpostia jossa kyselin milloin tuote mahdollisesti saapuu. Hyvin ystävällisesti minulle kerrottiin heidän lähettävän tuotteen mahdollisimman pian. He pahoittelivat viivästystä ja lupasivat toimittaa hyvityslahjaksi Garnieren BB-voiteen.

Jäin odottelemaan tuotteita. Kerkesin jo unohtaa koko asian kunnes nyt Lokakuun alussa paketti viimein saapui perille! Jippii :)

Kuvassa Garnier Micellar puhdistusvesi sekä BB-voide.

Kuvassa Garnier Micellar puhdistusvesi sekä BB-voide.

Olin halunnut testata tätä kyseistä puhdistusvettä mutten kuitenkaan ollut siitä niin kiinnostunut että olisin sen omilla rahoillani ostanut.

No nyt pääsin viimeinkin sitä testaamaan! Rehellisesti, en ollut kovin vaikuttunut vedestä. Puhdistihan se meikin joo mutta, ei niin tehokkaasti kuin olisin toivonut. Ainakin silmämeikkiä jouduin hankaamaan useampaan kertaan. Garnier lupaa misellejä sisältävän puhdistusveden imevän likaa kuin magneetti, olevan hajusteeton ja sen sopivan myös herkän ihon puhdistukseen.

En ostaisi tuotetta uudelleen, ei se minusta niin WAU-elämys ollut mutta, käytän kun kerran ilmaiseksi sain :)

Päätin kokeilla myös mukana tullutta BB-voidetta, josta en ollut yhtään innoissani. Yllätyksekseni se olikin ihan OK :) Minulla on rasvainen iho joten oletin ettei tuo perinteinen BB pysy kasvoillani ollenkaan, saatikka peittävän tarpeeksi minun makuuni. Voide osoittautui kuitenkin käytössä ihan kivaksi.  Koostumus oli ohut, se myös jätti iholleni kosteutetun tunteen. Myöskään tästä ei tule must have tuotetta minulle koska, tuote on selvästi tarkoitettu kuivemmalle iholle. Kuitenkin voisin kuvitella että niinä ”meikittöminä” päivinä voisin käyttää tätä tasoittamaan ihoni sävyä.

Nämä olivat tietenkin vain minun kokemukseni ja mielipiteeni kyseisistä tuotteista. En sano etteivätkö ne toimisi jollakulla toisella. Juuri sinä saatat jopa rakastua näihin mutta, minulle niin ei käynyt.

Oletko sinä kokeillut Garnier Micellar puhdistusvettä tai Garnier BB-voidetta? Piditkö niistä?

Seuraavaan kertaan! :)

Kati

 

Kommentit

 • Jape

  Olen aivan samaa mieltä tuosta puhdistusvedestä! Tekstisi on mukavaa luettavaa. Pilkun käyttöä voisit kuitenkin harjoitella!

  • Kati

   Kiitos :)
   Olen huomannut :)

Kommentointi on suljettu.