Konjac Sponge

* Blogikirjoitus sisältää kaupallista yhteistyötä terveysteekki.fi kanssa.

Minulla oli ilo saada testattavaksi sekä arvioitavaksi tämä ”ihmesieneksikin” kutsuttu Konjac Sponge eli konjakkisieni.

Sieni on tarkoitettu ihonpuhdistamiseen. Se on 100%:n luonnontuote eikä sisällä väriaineita, hajusteita eikä lisäaineita. Sieni on biohajoava, barabeeniton ja vegaani.  Konjakkisieni valmistetaan Konjac-kasvin juuresta. Tätä sientä on käytetty Japanissa yli 1500 vuoden ajan lääkkeenä ja ravintoaineena. Sieni sisältää mineraaleja, vitamiineja, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, kuparia, natriumia, rautaa, fosforia, sinkkiä, A-,E-,B1-,B2- ja B3- vitamiineja.

Sen luvataan sopivan kaikille ihotyypeille jopa vauvojen iholle. Sieni myös kuorii ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa ihossa. Miehille sientä suositellaan käytettäväksi parranajon jälkeen.

Minulle tämän sienen lähetti siis terveysteekki.fi Heidän sivuillaan tämä tuote maksaa 8,50€.

Konjac Sponge

Konjac Sponge

Olen nyt itse käyttänyt Konjak Spongea noin kahden viikon ajan ja olen todella tykännyt käyttää sitä. Käytän sientä aamuin ja illoin. Aamuisin pelkän veden kanssa, iltaisin puhdistusaineen kanssa. Ihoni on tuntunut paljon pehmeämmältä ja puhtaammalta. Huomaan heti eron jos unohdan käyttää sitä. Sieni tuo ihonpuhdistukseen tehokkuutta ja myös mukavuutta.

Kastelen sienen laittamalla sen lämpöiseen veteen muutamaksi minuutiksi. Kun sieni on läpimärkä, puristan siitä ylimääräisen veden ja pyörittelen kevyesti kasvoillani. Käytön jälkeen huuhtelen sienen, puristan taas ylimääräiset vedet ja ripustan kuivumaan. Ensin suhtauduin sieneen hiukan skeptisesti. Se tuntui niin pehmeältä että ajattelin sen olevan täysin tehoton. Ilokseni olin väärässä :)

Konjakkisieni todella on pehmeä ja hellävarainen, mutta silti se putsaa ihon tehokkaasti.

Sienelle luvataan n. 2-3kk käyttöikä. Aion todellakin uusia oman sieneni, kun joudun heittämään entisen pois.

Pärjäisinkö ilman Konjac Spongea?

Ehdottomasti kyllä, mutta olen jo koukuttunut tämän pikku ihmesieneen niin paljon etten ihan heti aio luopua siitä :)

Suosittelen kokeilemaan! Uskon että ihastut :)

 

 

Kommentit

  • Missu88

    Oho, pitäisköhän ostaa. Kannattaako oikeesti kokeilla? :) Vieläkö olet käyttänyt tätä ja oletko edelleen sitä mieltä, että hyvä tuote?

    • Kati Kasanen

      Suosittelen lämpimästi :) Käytössä edelleen ja tykkään tosi paljon. Pieni investointi mutta iso ero ihonhoidossa ;)

Kommentointi on suljettu.